Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕγκαινιάσθηκε η νέα μαρίνα στην Κω

Εγκαινιάσθηκε η νέα μαρίνα στην Κω

Πραγματοποιήθηκαν από την υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, Βάσω Παπανδρέου και παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών, Κώστα Καϊσερλή, τα εγκαίνια της νέας μαρίνας της Κω, η οποία κατασκευάστηκε από την Έδραση. […]

Πραγματοποιήθηκαν από την υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, Βάσω Παπανδρέου και παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών, Κώστα Καϊσερλή, τα εγκαίνια<...> της νέας μαρίνας της Κω<.>, η οποία κατασκευάστηκε από την Έδραση.

H νέα μαρίνα είναι χωρητικότητας 250 σκαφών και περιλαμβάνει σύγχρονες χερσαίες και λιμενικές εγκαταστάσεις, έχοντας την υποδομή να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελλιμενισμού και επισκευών, βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες επικεντρώθηκαν στις προβλήτες, τον πλωτό κυματοθραύστη, την προβλήτα εφοδιασμού καυσίμων, τη νηοδόχο και διάφορα άλλα συμπληρωματικά έργα, τα οποία ολοκληρώθηκαν μέσα στον προβλεπόμενο από τη σύμβαση χρόνο, ενώ το κόστος τους ανήλθε σε 600 εκατ. δρχ. περίπου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024