Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ χρεώνει ακόμα και τις ξεναγήσεις των μαθητών

Το ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ χρεώνει ακόμα και τις ξεναγήσεις των μαθητών

Μέχρι και τους μαθητές και φοιτητές που ξεναγούνται στους χώρους του αεροδρομίου αποφάσισε να χρεώνει η διοίκηση του ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’. Η απόφαση της διοίκησης του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), να […]

Μέχρι και τους μαθητές και φοιτητές που ξεναγούνται στους χώρους του αεροδρομίου αποφάσισε να χρεώνει η διοίκηση του 'Ελευθέριος Βενιζέλος<.>'<...>.

Η απόφαση της διοίκησης του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), να επιβάλει εισιτήριο 1.000 δραχμών για τους μαθητές και 1.500 για τους φοιτητές για την παροχή ξενάγησης στους χώρους του διεθνούς αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Μεταφορών Χ. Βερελή.

Ο κ. Βερελής, με επιστολή του προς το γενικό διευθυντή της εταιρίας ΔΑΑ M. Mitscherlich, επισημαίνει ότι η ενέργεια αυτή είναι αμφιβόλου οικονομικού αποτελέσματος, ενώ θα επιφέρει πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις σε ότι αφορά την εικόνα της εταιρίας στην κοινή γνώμη. Και προσθέτει ότι η "πολιτική εισπράξεων" μιας εταιρίας οφείλει να εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο οικονομικής αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας, συμβάλλοντας στην καταξίωση και όχι την απαξίωση του συνόλου των δραστηριοτήτων της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024