Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις για MICE αναδεικνύεται η IT&CM China
Το CITS για πρώτη φορά συνδιοργανωτής της IT&CM China

Σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις για MICE αναδεικνύεται η IT&CM China

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΣΑΝΓΚΑΗ – IT&CM CHINA: Η διεθνής έκθεση συνεδριακού τουρισμού IT&CM China διοργανώνεται, από 17 έως 20 Απριλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη Σανγκάη και με στόχο την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού από και προς την Κίνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΣΑΝΓΚΑΗ – IT&CM CHINA: Άνοιξε σήμερα τις πύλες της η έκθεση συνεδριακού τουρισμού IT&CM China, η οποία διοργανώνεται, από 17 έως 20 Απριλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη Σανγκάη. Στόχος της έκθεσης είναι η ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού από και προς την Κίνα.

Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι “Advancing MICE  and Business Minds”. Διοργανωτής είναι η TTG Asia Media, με συνδιοργανωτές το MP International -και για πρώτη φορά φέτος- και το China International Travel Services (CITS).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TTG Asia Media, κ. Daren Ng, η έκθεση αναπτύσσεται σε 7.100 τ.μ., με 850 εκθέτες από 317 οργανισμούς και εταιρείες από όλον τον κόσμο. Φέτος  συμμετέχουν για πρώτη φορά, μεταξύ άλλων, ο Οργανισμός Τουρισμού της Ελβετίας, το Convention Bureau της Γενεύης, το Convention Bureau της Κωνσταντινούπολης, ο Οργανισμός Τουρισμού του Ντουμπάι και αρκετές εταιρείες από την Ευρώπη και την Ασία. Στόχος των διοργανωτών είναι σε δύο χρόνια η έκθεση να έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων αγοραστών συμμετέχουν 380 εταιρείες (50% διεθνείς – 50% κινεζικές), εκ των οποίων 48% είναι από την Ευρώπη, 36% από την Ασία και τον Ειρηνικό, 10% από τη Βόρειο και τη Νότιο Αμερική, 4% από τη Μέση Ανατολή και ένα 2% από άλλες περιοχές. Και φέτος οι οργανωτές έχουν προσκαλέσει 50% νέους αγοραστές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Όπως ανέφερε ο κ. Tong Wei, πρόεδρος του CITS η αγορά των MICE, εισερχόμενων, αλλά και εξερχόμενων, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Κίνα και ο στόχος του CITS είναι να συμβάλλει, ώστε η IT&CM China να γίνει η μεγαλύτερη έκθεση για MICE στην Ασία και μία από τις σημαντικότερες στον κόσμο, μαζί με τις IMEX και EIBTM.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024