Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ 15η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. διεξάγεται στις 23 Απριλίου
Στη Γενική Συνέλευση θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και φορέων του τουρισμού

Η 15η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. διεξάγεται στις 23 Απριλίου

Τα προβλήματα του κλάδου των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων και η ανταπόκριση της κυβέρνησης και των αρμοδίων υπουργών στα αιτήματα της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. θα συζητηθούν κατά την 15η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας.

Την προσεχή Δευτέρα, 23 Απριλίου, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis, η 15η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.).

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περίοδου, μιας δύσκολης, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τη μέχρι σήμερα πορεία των προκρατήσεων, σεζόν για τον ελληνικό Τουρισμό, η 15η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., θα επιχειρήσει να προβάλει τις συνθήκες που επικρατούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά και τα προγνωστικά για την πορεία του τουρισμού την τουριστική περίοδο του 2012.

Παράλληλα, καθώς ο τουρισμός είναι ο βασικότερος πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας και δημιουργίας θέσεων απασχόλησης, είναι αναγκαίο μέσα από την 15η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., να παρουσιαστούν οι δυνατότητες που έχουν οι επιχειρήσεις του κλάδου των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων – ενός από τους πλέον πολυπληθείς κλάδους στη χώρα, με περισσότερες από 40.000 επιχειρήσεις-μέλη, ο οποίος καλύπτει το 50% της τουριστικής κίνησης, να προσφέρουν στην περιφερειακή συνοχή, στην τοπική οικονομία και στην ισόρροπη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας.

Σημείο αναφοράς, βεβαίως, θα αποτελέσουν τα προβλήματα του κλάδου των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων και η ανταπόκριση της κυβέρνησης και των αρμοδίων υπουργών στα αιτήματα της Συνομοσπονδίας.

Στην 15η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της  Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. έχουν προσκληθεί και θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και φορέων του τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024