Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣΕΕΔΔΕ: Οι ΜμΕ πλήττονται από την έλλειψη εκσυγχρονιστικής πολιτικής για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού
15η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΕΕΔΔΕ

ΣΕΕΔΔΕ: Οι ΜμΕ πλήττονται από την έλλειψη εκσυγχρονιστικής πολιτικής για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού

Ενημέρωση εφ’όλης της ύλης για τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τη Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. συλλογικά για τη θεσμική διευθέτηση των προβλημάτων του κλάδου έγινε κατά τη 15η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος.

Χθες, Δευτέρα 23 Απριλίου 2012, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Divani Palace Acropolis η 15η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος.

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση παρέστησαν ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Βασίλειος Μαμάης, ο γραμματέας Συνδικαλισμού του ΛΑΟΣ κ. Γεώργιος Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΤΕ κ.κ. Ανδρέας Ανδρεάδης και Γεώργιος Βερνίκος αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΓΕΠΟΕΤ κ. Μάριος Τριβυζάς, εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού, καθώς και αντιπρόσωποι από τις ομοσπονδίες-μέλη της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Οι χαιρετισμοί των προσκεκλημένων ήταν άκρως εποικοδομητικοί, καθώς όλοι περιέγραψαν τις συνθήκες που επικρατούν στον τουρισμό και τις προϋποθέσεις ανάκαμψης του τουριστικού προϊόντος με ευρύτερες προοπτικές.

Με την ομιλία του προέδρου της Συνομοσπονδίας κ. Κωνσταντίνου Μπρεντάνου, πραγματοποιήθηκε λεπτομερής ενημέρωση εφ’όλης της ύλης για τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τη Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. συλλογικά για τη θεσμική διευθέτηση των προβλημάτων του κλάδου με κυριότερο θέμα τις αλλαγές στο ασφαλιστικό καθεστώς των επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων, διαμερισμάτων και επιπλωμένων τουριστικών κατοικιών.

Κοινό συμπέρασμα όλων των παρισταμένων είναι ότι οι επόμενοι μήνες θα φανούν καθοριστικοί για το μέλλον χιλιάδων επιχειρήσεων, καθώς οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πλήττονται από την έλλειψη εκσυγχρονιστικής πολιτικής για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού συνολικά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024