Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Novotel Athens ομορφαίνει το κέντρο της Αθήνας
Το ξενοδοχείο ανέλαβε την δεντροφύτευση 350 φυτών και χλοοτάπητα σε κοντινό του πάρκο

Το Novotel Athens ομορφαίνει το κέντρο της Αθήνας

Το ξενοδοχείο Novotel Athens υποστηρίζει το πρόγραμμα της Accor “PLANNET 21” για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και αναλαμβάνει τη δεντροφύτευση 350 φυτών και χλοοτάπητα, σε πάρκο επί της συμβολής των οδών Λιοσίων και Μιχαήλ Βόδα.

Το ξενοδοχείο Novotel Athenes, μέλος του γαλλικού Ομίλου Accor, ακολουθώντας το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου και έχοντας ήδη λάβει την πιστοποίηση Earth Check, ως “πράσινο” ξενοδοχείο, είναι άκρως ευαισθητοποιημένο τόσο σε θέματα πράσινης ανάπτυξης όσο και σε θέματα κοινωνικής προσφοράς. Για το σκοπό αυτό διοργάνωσε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2012 εθελοντική δράση για τη διαμόρφωση χώρου πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας.  

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Novotel Athenes ανέλαβε την δεντροφύτευση 350 φυτών και χλοοτάπητα, σε πάρκο επί της συμβολής των οδών Λιοσίων και Μιχαήλ Βόδα, σε συνδυασμό με τον καθαρισμό και καλλωπισμό του. Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε σε συνεννόηση με  το Δήμο Αθηναίων και την τοπική κοινωνία, καθώς και με την ενεργό συμμετοχή όλου του προσωπικού του ξενοδοχείου, συνεργατών του, καθώς και με τους μαθητές και τη διευθύντρια της 3η τάξης του 42ου Γυμνασίου Αθηνών.

Η εκδήλωση-δράση ξεκίνησε με την παρουσίαση του νέου προγράμματος του Ομίλου Accor, “PLANET 21”, από τον διευθυντή του ξενοδοχείου Novotel Athenes, κ. Ευριπίδη Τζήκα, ακολούθησε η δεντροφύτευση – καλλωπισμός  και έκλεισε με την παράθεση γεύματος, σε μπουφέ με βιολογικά προϊόντα, για όλους τους συμμετέχοντες και εθελοντές της πρωτοβουλίας.  

Ο γαλλικός όμιλος Accor, δημιούργησε το νέο πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης “PLANET 21”, θέλοντας να συνδυάσει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου με την αύξηση της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μελών του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών του σε θέματα πράσινης ανάπτυξης, προς όφελος του περιβάλλοντος και των τοπικών κοινωνιών. Με το πρόγραμμα “PLANET 21”, ο όμιλος Accor ενισχύει την απόφασή του να βάλει τη βιώσιμη ανάπτυξη στο κέντρο των δραστηριοτήτων του με 21 υποχρεώσεις-δεσμεύσεις που εμπλέκουν τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους του Ομίλου.

Η δεντροφύτευση του πάρκου από το ξενοδοχείο Novotel Athenes, αποτελεί την αρχή μιας σειράς δράσεων  που σκοπό έχουν να ενθαρρύνουν την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων, φιλοξενουμένων-πελατών, αλλά και των συνεργατών του σε πρωτοβουλίες που αναφέρονται τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος  όσο και στην ανάπτυξη και ωφέλεια των τοπικών κοινωνιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024