Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤο 11ο Poros Charter Yacht Show από 5 έως 10 Μαΐου στον Πόρο
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Μαΐου

Το 11ο Poros Charter Yacht Show από 5 έως 10 Μαΐου στον Πόρο

Η έκθεση επαγγελματικών πλοίων αναψυχής Charter Yacht Show πραγματοποιείται στον Πόρο από τις 5 έως τις 10 Μαΐου και υπό τη διοργάνωση της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών.

Από τις 5 έως τις 10 Μαΐου η “καρδιά” του θαλάσσιου τουρισμού θα χτυπά στο λιμάνι του Πόρου, όπου και θα “δέσουν” 90 σκάφη. Η 11η ελληνική έκθεση με επαγγελματικά πλοία αναψυχής Charter Yacht Show ξεκινά και φέτος στο νησί του Πόρου. Από τους διοργανωτές υποστηρίζεται ότι το γεγονός ότι από την αρχή οι ξένοι brokers δέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρόσκληση για τον Πόρο, με αύξηση συμμετοχών κάθε χρόνο, έχει καταστήσει το νησί ένα από τα σημαντικότερα meeting points.

Τα εγκαίνια του Charter Yacht Show θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 Μαΐου και έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 9 Μαΐου το βράδυ. Ο Πόρος και φέτος θα φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ξένων επισκεπτών, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότερα περίπτερα με είδη πολυτελείας, καθώς και αρκετά πρωτοεμφανιζόμενα σκάφη.

Τα σκάφη θα είναι στη διάθεση των Brokers που θα επισκεφτούν την έκθεση. Η παρουσίαση των πολυτελών σκαφών αναψυχής, μηχανοκίνητων και ιστιοφόρων με υψηλές επιδόσεις, αποτελούν πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους Brokers, που εκπροσωπούν τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα γραφεία στο χώρο του yachting διεθνώς. H συμμετοχή γραφείων του εξωτερικού αναμένεται να φτάσει τα 50 γραφεία.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Charter Yacht Show σε συνεργασία με φορείς και συντελεστές έχει εντάξει πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του show, όπως διαγωνισμό γαστρονομίας, αλλά και πολλά πάρτυ.

Η έκθεση διοργανώνεται από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Πόρου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024