Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPlanet 21 – Ημέρα Περιβάλλοντος για το Sofitel Athens Airport
Ενεργός συμμετοχή των εργαζομένων στην ενέργεια

Planet 21 – Ημέρα Περιβάλλοντος για το Sofitel Athens Airport

Η ομάδα του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport τον καθαρισμό του υγροτόπου της Βραυρώνας, με την ευκαιρία το νέου αειφόρου αναπτυξιακού προγράμματος του γαλλικού Ομίλου Accor, "Planet 21".

Με αφορμή το νέο αειφόρο αναπτυξιακό πρόγραμμα του γαλλικού Ομίλου Accor, “Planet 21”, η ομάδα του ξενοδοχείου Sofitel Athens Airport ανέλαβε την Παρασκευή 27 Απριλίου τον καθαρισμό του υγροτόπου της Βραυρώνας. Με αυτόν τον τρόπο το ξενοδοχείο συνέβαλλε στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθείται από τον Όμιλο και που στοχεύει στην εξασφάλιση συμμετοχής των εργαζομένων του σε όλο τον κόσμο σε δραστηριότητες που αφορούν το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport με την βοήθεια της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, συνέβαλε στον καθαρισμό του υγροτόπου της Βραυρώνας, επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας όπου βρίσκεται ο ναός της Βραυρώνιας Αρτέμιδος και ενημερώθηκε από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία για την μοναδικότητα του υγροτόπου. Ο υγρότοπος της Βραυρώνας αποτελεί από τα πιο σημαντικά καταφύγια άγριας ζωής της Αττικής. Σε αυτό το μοναδικό οικοσύστημα έχουν παρατηρηθεί πάνω από 170 είδη πουλιών, καθώς και πολλά αμφίβια, ερπετά και μικρά θηλαστικά. Παράλληλα, εκεί φιλοξενείται ο ναός της Βραυρώνιας Αρτέμιδος όπου στην αρχαιότητα διοργάνωναν μεγάλες τελετές με μουσικούς αγώνες, απαγγελίες ποιημάτων και θαλάσσια αγωνίσματα. Για τους παραπάνω λόγους, είναι επιτακτική η προστασία και ανάδειξη της περιοχής της Βραυρώνας, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ιδιαιτερότητα του τοπίου.

Η ενεργός συμμετοχή των εργαζομένων και η κινητοποίησή τους σε αυτήν την ενέργεια υποδηλώνει την κοινωνική ευθύνη που ακολουθείται από τον Όμιλο και αναδεικνύει την ομαδικότητα και τη συνεργασία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024