Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachting'Πλεύση Αγάπης' από την Alpha Victory
Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη οργανισμών που περιθάλπουν και προστατεύουν παιδιά

'Πλεύση Αγάπης' από την Alpha Victory

H εταιρεία yachting Alpha Victory, πραγματοποίησε φέτος, για πρώτη χρονιά την 'Πλεύση Αγάπης', στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης.

H εταιρεία Alpha Victory, η οποία παρέχει προηγμένες υπηρεσίες στο χώρο του yachting, διοργάνωσε φέτος για πρώτη χρονιά την “Πλεύση Αγάπης”, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα αυτό κοινωνικής δράσης είναι μια έκφραση αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, σε μια κοινωνία που διαρκώς δοκιμάζεται.

Η πρώτη “Πλεύση Αγάπης” διεξήχθη την Κυριακή 13 Μαΐου με αφετηρία την Μαρίνα Αλίμου στο Καλαμάκι. Ιστιοπλοϊκά σκάφη πραγματοποίησαν μονοήμερη εκδρομή με συμβολικό αντίτιμο. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη οργανισμών που περιθάλπουν και προστατεύουν παιδιά.

Η εταιρεία θα διοργανώσει και άλλες “Πλεύσεις Αγάπης” στο άμεσο μέλλον, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση των οργανισμών αυτών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024