Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΚαμπάνια προώθησης του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού στις σκανδιναβικές χώρες
Προώθηση ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων ενοικιάσεων σκαφών και συναφών υπηρεσιών

Καμπάνια προώθησης του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού στις σκανδιναβικές χώρες

Η εταιρεία North Events σχεδιάζει ολοκληρωμένη καμπάνια για την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού της Ελλάδας στη σκανδιναβική αγορά για την περίοδο 2012-2013.

Ολοκληρωμένη καμπάνια για την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας μας στη σκανδιναβική αγορά για την περίοδο 2012-2013 σχεδιάζει η εταιρεία North Events, η οποία δραστηριοποιείται στην προώθηση και προβολή ελληνικών τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων, καθώς και ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στις Σκανδιναβικές χώρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προώθηση ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων από τους κλάδους ενοικιάσεων σκαφών και συναφών υπηρεσιών, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση σκαφών της Σκανδιναβίας, την Allt for Sjon – Stockholm International Boat Show, στη Στοκχόλμη Σουηδίας τις ημερομηνίες 1-10 Μαρτίου 2013. Η έκθεση συγκεντρώνει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες, κοινό και επαγγελματίες, και συμμετοχές από 472 εταιρίες και οργανισμούς. Στην παγκόσμια κατάταξη ομοειδών εκθέσεων, η Allt for Sjon είναι μέσα στις 6 πρώτες θέσεις των μεγαλύτερων διεθνών διοργανώσεων.

Η Σουηδία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο ώριμες αγορές για τη χώρα μας. Λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη αγάπη και παράδοση των Σουηδών στην ιστιοπλοΐα, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι στηνχώρα αυτή λειτουργούν σήμερα 435 πιστοποιημένα Κλαμπ Ιστιοπλοΐας, με το μεγαλύτερο από αυτά να απαριθμεί περισσότερα από 200.0000 μέλη.

Προωθητικές ενέργειες με διανομή έντυπου υλικού θα πραγματοποιηθούν και ενόψει των λοιπών διεθνών τουριστικών εκθέσεων της Σκανδιναβίας: στην MATKA Φινλανδίας, τη REISELIV Νορβηγίας, τη FERIE FOR ALLE Δανίας και την TUR Σουηδίας, που ξεκινούν τον Ιανουάριο 2013.

Επιπλέον, η North Events ως εκδότης των μοναδικών περιοδικών “Kalimera Hellas” για τον τουρισμό στη χώρα μας, που κυκλοφορούν στις σκανδιναβικές χώρες, θα συμπεριλάβει ειδικό αφιέρωμα στο θαλάσσιο τουρισμό, με στόχο να αναδείξει προτεινόμενες επιχειρήσεις του κλάδου και να προσελκύσει επισκέπτες. Ομοίως, ο κόμβος της North Events GoGreeceNow.com -ο πρώτος κόμβος της Ελλάδας με στόχευση στη Σκανδιναβία- θα αξιοποιηθεί με αντίστοιχες θεματικές ενότητες και προτεινόμενες επιχειρήσεις καλύπτοντας και το κομμάτι της ηλεκτρονικής ενημέρωσης μέσω διαδικτύου ξεκινώντας από τον Ιούνιο 2012.

Η North Events δραστηριοποιείται σχεδόν αποκλειστικά με την προβολή του ελληνικού τουρισμού στις σκανδιναβικές χώρες από το 2007, υλοποιώντας μεγάλες καμπάνιες και σημαντικές πρωτοβουλίες για την στήριξη του ελληνικού τουρισμούς. Στις στρατηγικές προτεραιότητες της εταιρείας είναι η ανάδειξη ειδικών μορφών τουρισμού, που χρειάζονται ολοκληρωμένη υποστήριξη και έγκαιρο προγραμματισμό για τις επερχόμενες τουριστικές σεζόν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024