Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤο Ρέθυμνο στο επίκεντρο Ελληνικής Εβδομάδας στο Βερολίνο
Πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου

Το Ρέθυμνο στο επίκεντρο Ελληνικής Εβδομάδας στο Βερολίνο

Ελληνική Εβδομάδα, με τιμώμενη περιοχή το Ρέθυμνο, στο εμπορικό κέντρο Helle–Mitte στο Βερολίνο, από τις έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2012.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου διοργανώνεται στο Βερολίνο σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, το “Helle-Mitte”, δυναμική προώθηση του προορισμού για τις ημερομηνίες 3 Σεπτεμβρίου έως και 8 Σεπτεμβρίου.

Το εμπορικό κέντρο Helle–Mitte βρίσκεται σε μία από τις κεντρικές περιοχές του Βερολίνου και στεγάζει στους χώρους του το Δημαρχείο της περιοχής, την κλινική και, φυσικά, πολυάριθμα εμπορικά καταστήματα και καφέ, εστιατόρια, σημεία ψυχαγωγίας.

H Ελληνική Εβδομάδα θα περιλαμβάνει πολλές καθημερινές εκδηλώσεις, με κυριότερη από αυτές το κονσέρτο της σοπράνο Alexandra Gravas, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα του δημάρχου της περιοχής. Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν συμπεριλαμβάνονται κρητικοί χοροί από παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα με κρητικές φορεσιές, περίπτερο για το Ρέθυμνο με ενημερωτικό υλικό, θέατρα μαριονέτας για μικρούς και μεγάλους, περίπτερο με ελληνικά προϊόντα, και μία μεγάλη έκθεση φωτογραφίας από το Ρέθυμνο.

Την ευθύνη για την υποστήριξη της καμπάνιας έχει αναλάβει η εταιρεία North Events.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024