Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ Χαλκιδική ζωντανά στο ραδιόφωνο του BBC
Συνέντευξη - παρουσίαση για τη Χαλκιδική

Η Χαλκιδική ζωντανά στο ραδιόφωνο του BBC

Το συνεργείο του ραδιοφωνικού σταθμού του BBC βρέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, στα πλαίσια ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Συνέντευξη – παρουσίαση για τη Χαλκιδική παραχώρησε στο ραδιόφωνο του BBC ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος. Η συνέντευξη μεταδόθηκε ζωντανά με δορυφορική σύνδεση στην απογευματινή ζώνη (17:00-19:00) και στη δημοσιογράφο του BBC, Manuela Saragosa.

Το συνεργείο του ραδιοφωνικού σταθμού βρέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα μαζί με τον συνεργάτη του, κ. Γιάννη Αγγέλου, στα πλαίσια ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού αναφέρθηκε στις πολύ καλές τιμές που έχει ο προορισμός καθώς και στην καλή κατάσταση των υποδομών. Εκτεταμένη συζήτηση έγινε επίσης για την καθημερινή ζωή των πολιτών και των τουριστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε αναφορά στις εμπειρίες που είχαν τουρίστες στη Χαλκιδική από ρεπορτάζ που είχε γίνει από τους ίδιους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024