Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήGreen Key στο ξενοδοχείο Krinos Suites Hotel στην Άνδρο
Το ξενοδοχείο πραγραμματοποεί ενημερωτικές συναντήσεις κατοίκους, επισκέπτες και πελάτες

Green Key στο ξενοδοχείο Krinos Suites Hotel στην Άνδρο

Με Green Key βραβεύθηκε το ξενοδοχείο Krinos Suites Hotel, που βρίσκεται στον οικισμό Μπατσί της Άνδρου.

Το Krinos Suites Hotel πρόσφατα βραβεύθηκε με το Green Key, σήμα ποιότητας (eco-label) για τον τουρισμό, και αποτελεί το μοναδικό πράσινο ξενοδοχείο στην Άνδρο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον παραθαλάσσιο γραφικό οικισμό Μπατσί.

Το Green Key δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, γνωστό ως FEE (Foundation for Environmental Education), μια διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση με αποστολή την περιβαλλοντική εκπαίδευση ανα τον κόσμο.

Η επιβράβευση με το σήμα Green Key προϋποθέτει την τήρηση αριθμού οικολογικών απαιτήσεων, οι οποίες αφορούν στην Περιβαλλοντική Διαχείριση της τουριστικής επιχείρισης και στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση που πρέπει η επιχείριση να αναλαμβάνει για το προσωπικό της, τους επισκέπτες της, τους προμηθευτές της και ει δυνατόν την τοπική κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργεί.

Στο Krinos Suites Hotel υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού, γυαλιού, αλουμινίου, πλαστικού, μπαταριών και λαμπτήρων καθώς και διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό.

Το ξενοδοχείο έχει προγραμματίσει συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι στο Krinos art café, με θέμα την ευαισθητοποίηση των κατοίκων, των επισκεπτών αλλά και των πελατών, την αύξηση της χρήσης των βιώσιμων μεθόδων εκμετάλλευσης και τεχνολογίας και τους τρόπους καλύτερης διαχείρισης των απορριμάτων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τομέα ενημέρωσης των παιδιών, και αυτών ακόμη της προσχολικής ηλικίας, για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος με διδακτικά παιχνίδια και σχετικό εποπτικό υλικό που θα αφυπνίσουν το ενδιαφέρον τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024