Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΦιλανθρωπική βραδιά στο Sofitel Athens Airport
Τα έσοδα διατέθηκαν στο "Χατζηπατέρειο" Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών

Φιλανθρωπική βραδιά στο Sofitel Athens Airport

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας ερμηνευτής Ντέμης Ρούσσος, επίτιμος καλεσμένος φιλανθρωπικής βραδιάς, που διοργάνωσαν το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport και η FrezArts Congresses and Communication.

Το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport και η FrezArts Congresses and Communication διοργάνωσαν, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, μία βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό, με την παρουσία του πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Jean-Loup Kuhn-Delforge, και επίτιμο καλεσμένο τον διεθνούς φήμης Έλληνα ερμηνευτή, Ντέμη Ρούσσο, ο οποίος τραγούδησε προς όφελος των παιδιών του ιδρύματος.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την 31η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και στα πλαίσια του κλεισίματος του 2ου Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας στην Αθήνα, και συμπεριελάμβανε δείπνο, ζωντανή μουσική από τον κ. Δημήτρη Κανάκη, επίδειξη μόδας από το γνωστό σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη και την εταιρεία Aslanis prêt à porter by Pournaras, και τη συμμετοχή του DJ Κύριλλου Ρούσσου. Οι παρευρισκόμενοι, που προέρχονταν από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς και από τη γαλλική κοινότητα της Ελλάδας, απόλαυσαν μία ιδιαίτερη βραδιά με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του ιδρύματος κοινωνικής εργασίας “Χατζηπατέρειον”. Το “Χατζηπατέρειο” Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο έμπειρα Κέντρα στον τομέα της αποκατάστασης παιδιών με εγκεφαλική παράλυση και άλλα συνοδά προβλήματα. Στα 39 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου, έχουν ωφεληθεί των υπηρεσιών του περίπου 2.000 παιδιά, με μέσο χρόνο παραμονής τα τέσσερα χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024