Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤα πέντε κορυφαία ελληνικά παραθαλάσσια ξενοδοχεία σύμφωνα με την trivago.gr
Η trivago προσφέρει 28 εκατ. αναφορές για ξενοδοχεία

Τα πέντε κορυφαία ελληνικά παραθαλάσσια ξενοδοχεία σύμφωνα με την trivago.gr

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών trivago.gr παρουσιάζει πέντε κορυφαία ελληνικά παραθαλάσσια ξενοδοχεία, που έλαβαν εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογία από τους ταξιδιώτες.

Η μηχανή αναζήτησης trivago.gr παρουσιάζει πέντε κορυφαία παραθαλάσσια ξενοδοχεία, σε πέντε σημεία-“στολίδια” της ελληνικής περιφέρειας.

  • Ξενοδοχείο Aks Πόρτο Χέλι (Πελοπόννησος): Τοπίο που κόβει την ανάσα, άγρια ομορφιά, καταγάλανα νερά και ένα ίσως από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας που αξίζει να επισκεφτείτε. Η Πελοπόννησος είναι ένας από τους ανεξερεύνητους θησαυρούς που αξίζει την προσοχή των ταξιδιωτών. Ιδανικός προορισμός γιοα όσους αγαπούν τα extreme sport και τους περιπάτους στη φύση. Το ξενοδοχείο Aks Πόρτο Χέλι εντυπωσιάζει με τη μινιμαλιστική και την ίδια στιγμή αρχαιοελληνική του διακόσμηση. H ιδιωτική παραλία είναι μόνο μερικά μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο, ενώ το εστιατόριο “Αλίας” στην ταράτσα, προσφέρει μεσογειακές λιχουδιές.
  • Ξενοδοχείο Περράκης (Άνδρος): Ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων, που συνδυάζει το κοσμοπολίτικο στοιχείο με την ηρεμία και την περιπέτεια. Η Άνδρος είναι το μεγαλύτερο και το πιο ποικιλλόμορφο νησί του κεντρικού Αιγαίου. Το ξενοδοχείο Περράκης βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία στην ακτή Κυπρί. Με δυο υπέροχες παραλίες και με θέα που κόβει την ανάσα, η ακτή Κυπρί έχει γίνει μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές στην Άνδρο.
  • Ξενοδοχείο Ίος Palace ( Ίος): Η Ίος, ή αλλιώς γνωστή και ως “η Ίμπιζα της Ανατολικής Μεσογείου”, είναι δημοφιλής προορισμός κυρίως για όσους ταξιδιώτες αγαπούν τα πάρτυ και τη διασκέδαση. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε προσφέρει και στιγμές χαλάρωσης και απομόνωσης. Το ξενοδοχείο Ίος Palace είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στον κόλπο του Μυλοπότα (λίγα μόλις λεπτά από τη Χώρα) και παραμένει πιστό στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Στο εστιατόριο “tomatini” του ξενοδοχείου η μεσογειακή κουζίνα “παντρεύεται” μοναδικά με τις gourmet γεύσεις.
  • Ξενοδοχείο Ενοδία (Λευκάδα): Η Λευκάδα είναι ένας από τις πιο αγαπημένους προορισμούς τα τελευταία χρόνια. Οι παραλίες του νησιού  είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης και το νησί προσφέρει μια πληθώρα επιλογών διασκέδασης χωρίς να χρειαστεί να διανύσει κανείς μεγάλες αποστάσεις. Το ξενοδοχείο Ενοδία είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Μινιμαλιστική διακόσμηση σε όλους τους χώρους, αλλά με “πινελιές” πολυτέλειας. Από την πισίνα του ξενοδοχείου η θέα από ψηλά του κόλπου της Βασιλικής είναι μαγευτική.
  • Ξενοδοχείο Capital Coast Resort & Spa (Κύπρος): Το νησί της Αφροδίτης είναι ένας από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς και το ξενοδοχείο Capital Coast Resort & Spa βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Μεσογείου, στην Πάφο. Διαλέξτε ένα από τα 113 δωμάτια του, όλα φωτεινά και μοντέρνα. Η πισίνα του ξενοδοχείου είναι σαν φυσική συνέχεια της παραλίας που “αγκαλιάζει” τον περιβάλλοντα χώρο.

Η online υπηρεσία της trivago είναι να συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 100 διαφορετικά sites κρατήσεων για 500.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον, η trivago προσφέρει 28 εκατ. αναφορές για ξενοδοχεία και δείχνει τη γενική βαθμολογία για κάθε ένα από αυτά. Η trivago δε συγκρίνει μόνο τις τιμές από τα online sites για κρατήσεις ξενοδοχείων, αλλά και τις βαθμολογίες τους. Οι χρήστες μπορούν να δουν εάν συμπεριλαμβάνεται το πρωινό, αλλά και εάν είναι δυνατή η κράτηση ή η ακύρωση μέσω πιστωτικής κάρτας. Η trivago έχει το πρώτo “ελεύθερο” meta search: οι ταξιδιώτες μπορούν να ψάξουν ανάλογα με την περιοχή των διακοπών τους, την πόλη ή το όνομα του ξενοδοχείου. Η trivago GmbH έχει την έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία και ιδρύθηκε το 2005. Αυτήν τη στιγμή λειτουργούν στην trivago 29 διεθνείς πλατφόρμες.

Στη φωτογραφία, άποψη από το ξενοδοχείο Aks Πόρτο Χέλι, στην Πελοπόννησο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024