Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΚαμπάνια προβολής της Ναυπακτίας στα καταστήματα Hondos Center
Η προωθητική ενέργεια θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου

Καμπάνια προβολής της Ναυπακτίας στα καταστήματα Hondos Center

Μέσω επιλεγμένων καταστημάτων της αλυσίδας Hondos Center, γίνεται διανομή ειδικού φυλλαδίου, με ειδική προσφορά για τους επισκέπτες της Ναυπάκτου.

Δυναμική όσο και αποτελεσματική διείσδυση στην εσωτερική τουριστική αγορά αποτελεί το προωθητικό πρόγραμμα του Δήμου Ναυπακτίας, σε συνεργασία με τα Hondos Center, με την επιμέλεια και οργάνωση της εταιρείας συμβούλων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, μέσω επιλεγμένων καταστημάτων της αλυσίδας Hondos Center, τα οποία είναι γνωστά ως το πιο καθιερωμένο δίκτυο λιανικής στην ελληνική αγορά, γίνεται διανομή ειδικού φυλλαδίου με ειδική προσφορά για τους επισκέπτες του προορισμού.

Παράλληλα, με οποιαδήποτε αγορά από τα καταστήματα Hondos Center, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν ένα κουπόνι, το οποίο θα συμπληρώνουν και στην συνέχεια θα το ρίχνουν στην ειδική κληρωτίδα που θα βρίσκεται δίπλα στο κάθε ταμείο για να συμμετέχουν σε κλήρωση για δωρεάν φιλοξενία σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία και ξενώνες της περιοχής.

Η πρωτότυπη αυτή προωθητική ενέργεια άρχισε στις 22 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024