Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαλάζιες Σημαίες σε όλες τις ακτές του Ομίλου Aldemar
Η προστασία του περιβάλλοντος από τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος ΕΚΕ του Ομίλου

Γαλάζιες Σημαίες σε όλες τις ακτές του Ομίλου Aldemar

Με την απονομή της Γαλάζιας Σημαίας πιστοποιείται ότι οι παραλίες των ξενοδοχείων της Aldemar Hotels & Spa πληρούν τα κριτήρια που σχετίζονται με την ποιότητα των νερών κολύμβησης, την περιβαλλοντική διαχείριση, την ασφάλεια-ναυαγοσωστική και την περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση.

Οι παραλίες των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του Ομίλου Aldemar “Καβουράκια” στη Ρόδο, “Σκαφιδιάς” στην Ολυμπία και οι δύο ακτές του Αγίου Γεωργίου στη Χερσόνησο της Κρήτης βραβεύτηκαν για 14η χρονιά, με τη Γαλάζια Σημαία, σύμβολο ποιότητας που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς.

Με την απονομή της Γαλάζιας Σημαίας πιστοποιείται ότι οι παραλίες των ξενοδοχείων της Aldemar Hotels & Spa πληρούν τα κριτήρια που σχετίζονται με την ποιότητα των νερών κολύμβησης (με δειγματοληπτικές μετρήσεις), την περιβαλλοντική διαχείριση (καθαρισμός των ακτών, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, εγκαταστάσεις υγιεινής), την ασφάλεια – ναυαγοσωστική και την περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση.

Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι ένας από τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Μare Verde του Ομίλου, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε με την αργυρή διάκριση από τον Εθνικό Δείκτη Κοινωνικής Ευθύνης CRIndex.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024