Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ PRsolutions ανέλαβε την επικοινωνία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας
Ο Φ. Παντόπουλος αναλαμβάνει την επιστημονική υποστήριξη σε ό,τι αφορά στην προβολή του προορισμού "Λακωνία"

Η PRsolutions ανέλαβε την επικοινωνία της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας

Σειρά ενεργειών από την Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, με στόχο την ανάδειξη της Λακωνίας ως τουριστικού προορισμού και τη συνακόλουθη ανάπτυξη του νομού.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, με δεδομένα τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας στους τομείς της ανάπτυξης γενικότερα, αλλά και ειδικά του τουρισμού, αποφάσισε μετά από σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της να προβεί σε μια σειρά ενεργειών, με στόχο την ανάδειξη της Λακωνίας ως τουριστικού προορισμού και τη συνακόλουθη ανάπτυξη του νομού, αλλά και ευρύτερα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Για το λόγο αυτό ανέθεσε την επικοινωνιακή της πολιτική στον επικοινωνιολόγο κ. Φώτη Παντόπουλο και την επιστημονική του ομάδα PRsolutions.

Ο κ. Παντόπουλος -γνωστός στον ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο από την εκτεταμένη επιστημονική αρθρογραφία του σε θέματα Strategic & Crisis Communication με τις προεκτάσεις τους σε ό,τι αφορά στo Marketing, Management & HR- έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με το τουριστικό προϊόν σε θέματα ταυτότητας, τοπικότητας και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών προορισμών, αλλά και διαχείρισης του ίδιου του ξενοδοχείου ως επιχειρηματικής μονάδας.

Με ομόφωνη απόφαση της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, ο κ. Φώτης Παντόπουλος αναλαμβάνει πλέον την επιστημονική υποστήριξη σε ό,τι αφορά στην προβολή του προορισμού “Λακωνία” και την επικοινωνιακή διαχείριση των επαφών της Ένωσης με το ευρύτερο θεσμικό και επαγγελματικό της περιβάλλον.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024