Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈλ. Κουντουρά: Ο κ. Σαμαράς δε διαθέτει σχέδιο για άμεση και δραστική ανάταξη του τουρισμού
Δήλωση της Ελ. Κουντουρά για τη συνάντηση Α. Σαμαρά - Ό. Κεφαλογιάννη

Έλ. Κουντουρά: Ο κ. Σαμαράς δε διαθέτει σχέδιο για άμεση και δραστική ανάταξη του τουρισμού

'Θα περιμέναμε από έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση να είχαν έτοιμο σχέδιο μέτρων άμεσης εφαρμογής, που θα αναχαίτιζαν κατά καθοριστικό τρόπο το δυσμενές κλίμα γύρω από τον τουρισμό μας για φέτος και θα 'έστρωναν' το δρόμο για του χρόνου', δηλώνει η κα Έλενα Κουντουρά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

“Έναν ολόκληρο μήνα μετά τις εκλογές και μέσα στην καρδιά της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, ειλικρινά δεν περιμέναμε να ακούσουμε ότι ο πρωθυπουργός και η υπουργός Τουρισμού θα συναντιόντουσταν για να συζητήσουν γενικότητες και οράματα κάτω από τον αβανταδόρικο, αλλά εξαιρετικά ασαφή τίτλο ‘Τουρισμός: κινητήριος δύναμη της Οικονομίας’. Όνειρα θερινής νυκτός δηλαδή!”, σημειώνει η υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Τουρισμού και βουλευτής Α΄ Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Έλενα Κουντουρά.

“Αντιθέτως, θα περιμέναμε από έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που είχαν βάλει ως στόχο την αυτοδυναμία για τις 6 Μαΐου, να είχαν έτοιμο σχέδιο μέτρων άμεσης εφαρμογής, που θα αναχαίτιζαν κατά καθοριστικό τρόπο το δυσμενές κλίμα γύρω από τον τουρισμό μας για φέτος και θα ‘έστρωναν’ το δρόμο για του χρόνου.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι πρωταρχικός στόχος του κ. Σαμαρά ήταν η ανάληψη της πρωθυπουργίας και ότι δε διέθετε σχέδιο για άμεση και δραστική ανάταξη της οικονομίας και ειδικά του τουρισμού”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024