Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΟ θαλάσσιος τουρισμός μία από τις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου
Συνάντηση της Ό. Κεφαλογιάννη με τη διοίκηση της Ένωσης Μαρίνων Ελλάδας

Ο θαλάσσιος τουρισμός μία από τις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου

Αναλυτική ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν το χώρο των μαρίνων, καθώς και για ζητήματα της ευρύτερης τουριστικής πολιτικής υπήρξε κατά τη διάρκεια συνάντησης της υπουργού Τουρισμού με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Μαρίνων Ελλάδας.

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Μαρίνων Ελλάδας κ.κ. Στ. Κατσικάδη και Ν. Κουτσοδόντη αντίστοιχα, είχε χθες, Τετάρτη 18 Ιουλίου, η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Στη συνάντηση, στην οποία  παρευρέθη και ο νέος γενικός γραμματέας του Υπουργείου κ. Tάσος Λιάσκος, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν το χώρο των μαρίνων, καθώς και για ζητήματα της ευρύτερης τουριστικής πολιτικής.

Η κα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι ο θαλάσσιος τουρισμός, στο πλαίσιο των θεματικών ενοτήτων, αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητες με σκοπό την ενίσχυση του, ώστε να εμπλουτισθεί το τουριστικό προϊόν και να αναβαθμισθεί το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024