Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΝέος γενικός διευθυντής στην εταιρεία Blu Cafe
Αναδιοργάνωση της Blu Cafe για επέκταση εντός και εκτός συνόρων

Νέος γενικός διευθυντής στην εταιρεία Blu Cafe

Ο κ. Δημήτρης Σαλωνίκης είναι ο νέος γενικός διευθυντής στην εταιρεία Blu Cafe.

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης της εταιρείας Blu Cafe για την επέκτασή της εντός και εκτός συνόρων, τα “ηνία” ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Σαλωνίκης, ο οποίος προέρχεται από τον ξενοδοχειακό κλάδο, με πολυετή εμπειρία κυρίως σε πολυεθνικές εταιρείες.

Η εταιρεία Blu Cafe έχει στην αποκλειστική της κατοχή τα χαρμάνια “Blu Gold Edition” και “Blu Barista”, τα οποία κατακτούν με αλματώδη άνοδο την ελληνική αγορά. Παράλληλα εμπορεύεται κατ’αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και την Κύπρο τις επιλογές E Café με αρκετούς συνδυασμούς Arabica και Robusta, ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός συνεργάτης.

Η Blu Café έχει το προνόμιο της διάθεσης του Caffitaly System, μια καινοτόμο τεχνολογία για να κρατά τη γεύση και το άρωμα του καφέ άθικτο, όπως θέλει η πιο αυστηρή ιταλική παράδοση.

Με τις μηχανές Blu – Caffitaly System μπορεί κανείς να απολαύσει πιο γρήγορα από ποτέ όλων των ειδών καφέ, τσάι, χαμομήλι και σοκολάτα, προϊόντα που διατίθενται από την εταιρεία Blu Cafe σε συσκευασία κάψουλας, ανώτερης ποιότητας.

Επίσης, η κάψουλα της Blu Cafe για εσπρέσο καφέ είναι η μοναδική που περιέχει 8 γρ. καφέ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024