Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΠροώθηση του ελληνικού τουρισμού μέσω του λιμανιού του Πειραιά
Συνάντηση της Ο. Κεφαλογιάννη με τον δήμαρχο Πειραιά

Προώθηση του ελληνικού τουρισμού μέσω του λιμανιού του Πειραιά

Σε σημερινή συνάντηση μεταξύ της υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη και του δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Πειραιά, τη σύνδεσή του με την Αθήνα και την ανάδειξή του ως home porting της κρουαζιέρας.

Θέματα προώθησης του ελληνικού τουρισμού συζήτησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, που την επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο της.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, του Πειραιά, στη σύνδεσή του με την Αθήνα και στην ανάδειξή του ως home porting της κρουαζιέρας.

Ειδική αναφορά έγινε στην προβολή των δυο πόλεων ως τουριστικών προορισμών κύριας επιλογής και όχι διερχόμενου τουρισμού.

Η κα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι ο τουρισμός είναι για την Ελλάδα εθνική υπόθεση και ότι για την επίτευξη των στόχων και την μεγιστοποίηση των ωφελειών από τον τουρισμό απαιτούνται συνέργιες όλων των εμπλεκομένων φορέων, έγκαιρος προγραμματισμός και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων, όταν αυτά προκύπτουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024