Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήCertificate of Excellence 2012 στο ξενοδοχείο Acropole Delphi από το TripAdvisor
Το πρόσφατα ανακαινισμένο Acropole Delphi Hotel είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο

Certificate of Excellence 2012 στο ξενοδοχείο Acropole Delphi από το TripAdvisor

Το 'Certificate of Excellence 2012' από το TripAdvisor αποκόμισε το ξενοδοχείο Acropole Delphi, που βρίσκεται στους Δελφούς.

Το ξενοδοχείο Acropole Delphi στους Δελφούς βραβεύτηκε από το Tripadvisor με το “Certificate of Excellence 2012”. Το βραβείο αυτό δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους.

“Η ομαδική μας προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ανταμείφθηκε από τους πελάτες μας με το Certificate of Excellence. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε το Certificate αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για μας, και μας οπλίζει με δύναμη να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Acropole Delphi Hotel είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο με 40 δωμάτια και 2 σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις (κλιματισμός, Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτια, κεντρική θέρμανση, σεσουάρ, τηλέφωνο).

Το ξενοδοχείο, σύγχρονο και ταυτόχρονα παραδοσιακά χτισμένο, έχει μοναδικό προνόμιο να βρίσκεται δίπλα στο κέντρο της πόλης και να διαθέτει μαγευτική θέα στον καταπράσινο ελαιώνα της Ιτέας και στον Κορινθιακό Κόλπο.

Οι Δελφοί αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό για εξορμήσεις, 8 χλμ. από την Αράχοβα, 30 χλμ. από το Γαλαξίδι, 35 χλμ. από τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού και μόλις 400 μ. από το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο. Επίσης το Βυζαντινό Μοναστήρι του Όσιου Λουκά απέχει 35 χλμ. και το Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία 8 χλμ.

Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, υπάρχουν πολλά μονοπάτια Ε4, όπως το Αρχαίο μονοπάτι  Δελφών – Κίρρας διασχίζοντας τον Ελαιώνα της Ιτέας και το μονοπάτι Ε4 προς το Κορύκειον Άντρο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024