Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓιατρό και σταθμό πρώτων βοηθειών ζητούν οι φύλακες αρχαιοτήτων
Θέμα που αφορά την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων

Γιατρό και σταθμό πρώτων βοηθειών ζητούν οι φύλακες αρχαιοτήτων

Παρουσία Ιατρού εργασίας, σταθμού πρώτον βοηθειών και τεχνικό ασφαλείας στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης ζητά η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων.

Γιατρό, σταθμό πρώτων βοηθειών και τεχνικό ασφαλείας στους αρχαιολογικούς χώρους, ζητούν οι φύλακες αρχαιοτήτων με επιστολή που απευθύνουν στον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τζαβάρα.

Επισημαίνουν ότι περιμένουν την ευαισθησία της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού, για ένα θέμα που αφορά τόσο την ασφάλεια των χιλιάδων επισκεπτών, όσο και των εργαζομένων.

Πιο αναλυτικά, η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ), αναφέρει σε ανακοίνωσή της: “Χρειάστηκαν μερικές ημέρες πραγματικής προσπάθειας για να λυθεί ένα μακροχρόνιο αίτημα της ΠΕΥΦΑ, που αφορά την τοποθέτηση μονάδων κλιματισμού στους στεγασμένους χώρους φύλαξης της Ακρόπολης.

Εμείς οι εργαζόμενοι στη φύλαξη Αρχαιοτήτων καλούμε τον υπουργό Πολιτισμού κ. Τζαβάρα να συνεχίσει τις προσπάθειες του, προκειμένου να δοθεί λύση στο ιδιαίτερα κρίσιμο ζήτημα της παρουσίας Ιατρού εργασίας, σταθμού πρώτον βοηθειών και τεχνικό ασφαλείας στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολη.

Πιστεύουμε ότι ο νέος υπουργός, θα ανταποκριθεί θετικά σ’αυτό το ευαίσθητο θέμα, που αφορά τόσο την ασφάλεια των χιλιάδων επισκεπτών, όσο και των εργαζομένων”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024