Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το crash test του ΚΤΕΛ Λακωνίας
Ένωση Ξενοδoχείων Λακωνίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το crash test του ΚΤΕΛ Λακωνίας

Πιλοτική φάση αξιολόγησης των υπηρεσιών του ΚΤΕΛ Λακωνίας, διεξήχθη με πλήρη επιτυχία, στα πλαίσια των δράσεων / πρωτοβουλιών της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας για την ενίσχυση και προβολή του προορισμού "Λακωνία".

Ολοκληρώθηκε, στις 27 Ιουλίου, με επιτυχία η πιλοτική φάση αξιολόγησης των υπηρεσιών του ΚΤΕΛ Λακωνίας, η οποία διεξήχθη στα πλαίσια των δράσεων / πρωτοβουλιών της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας για την ενίσχυση και προβολή του προορισμού “Λακωνία”. Η αξιολόγηση διήρκεσε ένα μήνα, όπως είχε συμφωνηθεί, και ο στόχος είναι να επαναληφθεί μετά από μερικούς μήνες. Το ΚΤΕΛ Λακωνίας ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόταση της Ένωσης, υποδεικνύοντας στους άλλους φορείς τη στάση που πρέπει να τηρούν όλοι οι εμπλεκόμενοι -άμεσα ή έμμεσα- στην παραγωγή του τουριστικού προιόντος, σε συνάρτηση με τις σύγχρονες απαιτήσεις στο διεθνές τουριστικό τοπίο.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης είναι ιδιαίτερα θετικά και η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας ήδη τα ανακοίνωσε συνοπτικά σε ραδιοφωνική συνέντευξη του επιστημονικού της συνεργάτη Φώτη Παντόπουλου στο ραδιοφωνικό σταθμό της Λακωνίας FLY. Το προσωπικό του ΚΤΕΛ -που συχνά παρακολουθεί ειδικά σεμινάρια- συμπεριφέρεται άψογα στο επιβατικό κοινό και είναι ενημερωμένο όχι μόνο για το αντικείμενό του, αλλά μπορεί να παρέχει και γενικές πληροφορίες που ενδεχομένως χρειάζεται ο επισκέπτης / τουρίστας του νομού. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται και εντός των λεωφορείων με ειδικό σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό που καθιστά τη μετακίνηση ευκολότερη. Ο στόλος των οχημάτων είναι σύγχρονος και εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα λεωφορεία που πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και προυποθέσεις για άνετο ταξίδι. Τα δρομολόγια, επίσης, είναι συχνά και σωστά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες μετακίνησης εντός και εκτός νομού.

Ολοκληρώνοντας αυτήν την πιλοτική φάση αξιολόγησης η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας επιθυμεί να ευχαριστήσει και να συγχαρεί για τη συνεργασία τον πρόεδρο, τους μετόχους και τα στελέχη του ΚΤΕΛ Λακωνίας και δεσμεύεται να επαναλάβει την αξιολόγηση. Θεωρεί, τέλος, υποχρέωσή της να διαβεβαιώσει το επιβατικό κοινό πως οι υπηρεσίες είναι άριστες και προτρέπει ανεπιφύλακτα κάθε ενδιαφερόμενο να χρησιμοποιεί το ΚΤΕΛ Λακωνίας ως έναν ιδιαίτερα αξιόπιστο συγκοινωνιακό φορέα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024