Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣτις εξωτικές Μαλδίβες με την Turkish Airlines
Από τις 24 Νοεμβρίου 2012 η Turkish Airlines πετά στις Μαλδίβες

Στις εξωτικές Μαλδίβες με την Turkish Airlines

Οι πτήσεις της Turkish Airlines στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Μαλδίβες (MLE) – Κωνσταντινούπολη έχουν προγραμματιστεί να εκτελούνται 5 φορές την εβδομάδα.

Η Turkish Airlines δε σταματά να επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυό της, σε περισσότερες από 200 πόλεις και συνεχίζει να παρέχει ευκαιρίες για να ανακαλύψει κανείς νέους προορισμούς σε όλον τον κόσμο.

Από τις 24 Νοεμβρίου 2012, η Turkish Airlines πετά στις εξωτικές Μαλδίβες, στον Ινδικό Ωκεανό. Τα αεροσκάφη της THY πετούν προς την πρωτεύουσα, αλλά και την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στα νησιά Μαλδίβες, τη Male. Οι Μαλδίβες αποτελούν πολύ σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης, ενώ είναι γνωστές για την φυσική τους ομορφιά, με το μπλε του ωκεανού και τις παραλίες με την λευκή άμμο. Γνωρίστε το εξαιρετικό τοπίο και το μοναδικό κλίμα των νησιών με την THY!

Οι πτήσεις της Turkish Airlines στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Μαλδίβες (MLE) – Κωνσταντινούπολη έχουν προγραμματιστεί να εκτελούνται 5 φορές την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, οι πτήσεις από την Τουρκία θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, ενώ οι πτήσεις από τη Male θα επιστρέφουν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024