Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυστήματα Πληροφορικής στον τουρισμό από την Cyberlogic
Τουρισμός και πληροφορική

Συστήματα Πληροφορικής στον τουρισμό από την Cyberlogic

Με την e-Tourism πλατφόρμα της Cyberlogic οι τουριστικές επιχειρήσεις αποκτούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης & Online κρατήσεων, για πλήρη έλεγχο του προορισμού (Destination Management) και την προώθηση του στα ηλεκτρονικά B2B & B2C κανάλια διανομής.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και η λειτουργία του συστήματος Cyberlogic e-Tourism Platform στις επιχειρήσεις AVRA Tours AE και Beleon Tours EΠΕ, στα πλαίσια της φετινής τουριστικής σεζόν. Και οι δυο επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εισερχόμενου τουρισμού σε όλη την Ελλάδα προχώρησαν στην πλήρη αυτοματοποίηση και μηχανοργάνωση της λειτουργίας τους και στην ανάπτυξη της Online (Β2Β & Β2C) διανομής – κρατήσεων των υπηρεσιών τους μέσω Internet.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των παραπάνω έργων επιβεβαιώνει και τη δυναμική επέκταση της χρήσης της e-Tourism πλατφόρμας της Cyberlogic από ηγετικές επιχειρήσεις του τουρισμού στην Ελλάδα.

Με την e-Tourism πλατφόρμα της Cyberlogic οι τουριστικές επιχειρήσεις αποκτούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης & Online κρατήσεων, που τους επιτρέπει τoν πλήρη έλεγχο του προορισμού (Destination Management) και την προώθηση του στα ηλεκτρονικά B2B & B2C κανάλια διανομής.

Η Cyberlogic OE προσφέρει ολοκληρωμένες Λύσεις Πληροφορικής και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και δημόσιους οργανισμούς.

Η εταιρεία έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη εξειδικευμένων συστημάτων λογισμικού & λύσεων στον κλάδο του Τουρισμού και διαθέτει σημαντική εμπειρία από τα έργα που έχει ολοκληρώσει σε ηγετικές εταιρίες του κλάδου στην Ελλάδα.

Η Cyberlogic διαθέτει δύο συστήματα που ενοποιημένα συνθέτουν την e-Tourism πλατφόρμα της για την διαχείριση & διανομή τουριστικών υπηρεσιών. Τo σύστημα Cyberlogic e-Tourism Suite που απευθύνεται σε τουριστικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο σύστημα Online B2B/B2C κρατήσεων & διανομής μέσω Internet. Και το σύστημα Cyberlogic e-Tourism Operations για την διαχείριση – αυτοματοποίηση Τουριστικών Γραφείων.

H e-Tourism πλατφόρμα της Cyberlogic στηρίζεται σε σύγχρονα και επαγγελματικά εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της Microsoft (Microsoft .NET και SQL Server), τα οποία παρέχουν την απαιτούμενη ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Επίσης στην πλατφόρμα της ενσωματώνονται οι τελευταίες τεχνολογίες – πρότυπα XML και WEB Services, που παρέχουν ενισχυμένη διαλειτουργικότητα και εύκολη διασύνδεση με τρίτα πληροφοριακά συστήματα.

Στην πλατφόρμα επίσης ενσωματώνονται καινοτόμες τεχνολογίες που της επιτρέπουν να διαχειρίζεται κεντρικά όλες τις τουριστικές υπηρεσίες και παράλληλα να τις διαθέτει Online στους χρήστες – συνεργάτες και στους πελάτες της επιχείρησης μέσα από πολλαπλά interfaces (π.χ. Desktop, Web, Mobile, XML/Web Services, κλπ). Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση ως προς το κόστος και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, ενώ παράλληλα η επιχείρηση διαθέτει τις υπηρεσίες της Online σε πολλαπλά Β2Β/Β2C ηλεκτρονικά δίκτυα διανομής  (IDS – Internet Distribution Systems) επεκτείνοντας δυναμικά τις δραστηριότητες της.

Η Cyberlogic παρέχει επίσης και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες (project management, μελέτες – αναπτυξιακά προγράμματα, management consulting, SEO, e-Marketing, web design, κ.λπ.) που απαιτούνται για την υλοποίηση των έργων, την χρηματοδότηση τους και την ανάπτυξη της δραστηριότητας των πελατών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024