Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Alltours μειώνει τις τιμές των χειμερινών του πακέτων

Ο Alltours μειώνει τις τιμές των χειμερινών του πακέτων

Ο ανεξάρτητος γερμανικός τουριστικός οργανισμός Alltours ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα μειώσει κατά 2,5% τις τιμές των πακέτων του, κατά μέσω όρο, στη χειμερινή του μπροσούρα για το 2001-2002. Ο Alltours, […]

Ο ανεξάρτητος γερμανικός τουριστικός οργανισμός Alltours<.> ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα μειώσει κατά 2,5% τις τιμές των πακέτων του<...>, κατά μέσω όρο, στη χειμερινή του μπροσούρα για το 2001-2002.

Ο Alltours, που είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Γερμανίας, θα μειώσει τις τιμές του για την Αίγυπτο, που σύμφωνα με εκτιμήσεις θα είναι ο αγαπημένος χειμερινός προορισμός των Γερμανών για τον επόμενο χειμώνα, κατά 12%. Η μείωση θα γίνει αμέσως μετά την αλλαγή του νομίσματος των συμβολαίων, που αντί για δολάρια θα είναι σε Ευρώ. Η Μαγιόρκα και τα Κανάρια νησιά θα είναι φθηνότερα κατά 1-1,5%.

Ο ιδιοκτήτης του Alltours κ. Willi Verhuven ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αυξήσει τους τουρίστες που διακινεί η εταιρία του κατά 3,5% και τα έσοδα της κατά 4,5%, όπως επίσης, και να αυξήσει το μερίδιο της αγοράς που έχει η εταιρία του στις χειμερινές διακοπές.

Ο Alltours έχει μειώσει τον αριθμό των τουριστών που στέλνει στη Δομινικανική Δημοκρατία, όπου οι τιμές αυξήθηκαν κατά 8,5% λόγω του δυνατού αμερικανικού δολαρίου, αλλά επέκτεινε το πρόγραμμα του για την Κούβα, όπου οι τιμές είναι σταθερές και τα συμβόλαια θα γίνονται σε Ευρώ.

Όσον αφορά την καλοκαιρινή περίοδο, ο Alltours ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του καλοκαιριού του 2001 αυξήθηκαν με διψήφιο αριθμό, κυρίως όχι μόνο λόγω της αύξησης των πωλήσεων στην Τουρκία, την Αίγυπτο, και την Τυνησία, αλλά και της αύξηση του 12% στην Μαγίορκα. Αναμένεται η εταιρία να έχει αύξηση στα κέρδη πριν από τους φόρους της τάξεως του 50% φθάνοντας τα 16 εκατ. Γερμανικά Μάρκα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024