Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑντίθετοι στην κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας

Αντίθετοι στην κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι

Τυχόν κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις ξενοδοχειακές μονάδες και ανυπολόγιστο κόστος στον τουρισμό, δηλώνει η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας πληροφορήθηκε ότι η κυβέρνηση, μέσα στα πλαίσια της εξοικονόμησης του ποσού των 11,6 δισ. ευρώ, σχεδιάζει εκτός των άλλων την κατάργηση του επιδόματος ανεργίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Άμεσα το Δ.Σ. συνεκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

“H Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ξενοδοχείων της Κέρκυρας, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012, ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει την αντίθεση της σ’αυτό και αυτό διότι ο τουριστικός κλάδος της Ελλάδος (ξενοδοχεία – ξενοδοχοϋπάλληλοι και λοιποί τουριστικοί φορείς) δεν πρέπει να υποστεί άλλο οικονομικό πλήγμα πλέον αυτού που έχει υποστεί, λόγω της οικονομικής κρίσης. Ας ληφθεί υπόψη ότι ο τουριστικός κλάδος είναι από τους λίγους στη χώρα, ο οποίος συνεχίζει ακόμη να συνεισφέρει, με άμεση εισροή κεφαλαίων στην ελληνική οικονομία.

Τυχόν κατάργηση του επιδόματος θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις ξενοδοχειακές μονάδες και ανυπολόγιστο κόστος στον τουρισμό”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024