Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα επέκταση της Airfasttickets εκτός Ευρώπης
On-line booking

Νέα επέκταση της Airfasttickets εκτός Ευρώπης

Έναρξη νέων γραφείων για την Airfasttickets, στη Νέα Υόρκη, στην 'καρδιά' της πόλης, την 3η Λεωφόρο. Το υπερπολυτελές γραφείο των 1.000 τ.μ. έχει ήδη αρχίσει να στελεχώνεται και το προσωπικό μέχρι το τέλος του 2012 θα φτάσει τα 33 άτομα.

Εκτός Ευρώπης άνοιξε τα “φτερά” της η ελληνική τουριστική εταιρεία Airfasttickets με την έναρξη των νέων της γραφείων στην Νέα Υόρκη, που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης στην 3η Λεωφόρο. Το υπερπολυτελές γραφείο των 1.000 τ.μ. έχει ήδη αρχίσει να στελεχώνεται και με βάση το Business Plan της εταιρείας, το προσωπικό μέχρι το τέλος του 2012 θα φτάσει τα 33 άτομα.

Στόχος είναι η ανάπτυξη του πελατολογίου της Aifasttickets στην Αμερική και η καλύτερη εξυπηρέτηση του υφισταμένου. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η Airfasttickets, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, θα κατακτήσει και την τουριστική αγορά της Αμερικής, όπως ήδη έχει καταφέρει και στην Ευρώπη διαθέτοντας ένα ενεργό πελατολόγιο εκατομμυρίων Ευρωπαίων τουριστών.

“Μετά την εδραίωσή μας στις αγορές της Γερμανίας, και της Αγγλίας, φυσικό ακόλουθο ήταν η επέκταση μας εκτός Ευρώπης. Η Νέα Υόρκη θα είναι η βάση μας για να κατακτήσουμε την αγορά της Αμερικής, μια αγορά ιδιαίτερα δυνατή για τον τουριστικό κλάδο. Η Airfasttickets ήδη είχε πολλούς πελάτες στην Αμερική, τους οποίους τώρα θα εξυπηρετεί πολύ καλύτερα”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Airfasttickets, κ. Νίκος Κοκλώνης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024