Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileYuboto: Μείωση στις χρεώσεις credits και για τις τουριστικές επιχειρήσεις
Τηλεπικοινωνίες

Yuboto: Μείωση στις χρεώσεις credits και για τις τουριστικές επιχειρήσεις

Ο νέος τιμοκατάλογος της Yuboto, που αφορά σε κλιμακωτές τιμές διάθεσης ανάλογα με τον όγκο των credits που ενδιαφέρεται να αγοράσει ο πελάτης, ξεκινά από 0,049€/credit για αγορά έως 1.000 credits και φτάνει έως και 0,033€/credit για αγορά έως 49.999 credits.

Η Yuboto, πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών mobile marketing και προηγμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων, ανακοινώνει μείωση έως και 25% στις χρεώσεις credits βάσει τιμοκαταλόγου, σε μια προσπάθεια υποστήριξης, μεταξύ άλλων, και της τουριστικής βιομηχανίας.

“Η κρίση έχει επηρεάσει αισθητά όλους τους κλάδους της οικονομίας μας, αλλά πιστεύουμε πως ο κάθε επιχειρηματίας ξεχωριστά οφείλει να συνεχίσει την προσπάθεια του για ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, η Υuboto παρέχει στους επιχειρηματίες του τουρισμού, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα μέσα από την οποία είναι σε θέση να προβάλουν μόνοι τους τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και να ενισχύσουν την πελατοκεντρική τους φιλοσοφία”, δήλωσε ο κ. Απόστολος Ιωακείμ, γενικός διευθυντής της Yuboto.

Πιο αναλυτικά, ο νέος τιμοκατάλογος που αφορά σε κλιμακωτές τιμές διάθεσης ανάλογα με τον όγκο των credits που ενδιαφέρεται να αγοράσει ο πελάτης, ξεκινά από 0,049€/credit για αγορά έως 1.000 credits και φτάνει έως και 0,033€/credit για αγορά έως 49.999 credits.

Τα credits δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορούν να αξιοποιηθούν σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες και λύσεις της Yuboto όπως ενδεικτικά:

  • για μαζική αποστολή μηνυμάτων SMS και MMS
  • για ενσωμάτωση της υπηρεσίας callback Click2Call® σε ιστοσελίδες,newsletter, email ή ακόμη και σε έντυπο ενημερωτικό ή διαφημιστικό υλικό καθώς και σε συσκευασίες προϊόντων με την μορφή QR Code
  • για μετάδοση φωνητικών μηνυμάτων σε συνδρομητές σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας
  • για διενέργεια τηλεφωνικών δημοσκοπήσεων και ερευνών
  • για μαζική αποστολή αρχείων video σε συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
  • για αποστολή και λήψη Email από το κινητό σας με την μορφή SMS ή MMS.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024