Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ MCOM παρουσιάζει τη νέα ξενοδοχειακή λύση HOTstream High Speed Internet Access
Τεχνολογία

Η MCOM παρουσιάζει τη νέα ξενοδοχειακή λύση HOTstream High Speed Internet Access

Νέα έκδοση της ξενοδοχειακής λύσης HOTstream Internet από τη MCOM Media Communications, για εύκολη σύνδεση και πρόσβαση στο διαδίκτυο, ευκολία πλοήγησης και πλήθος καινούργιων χαρακτηριστικών.

Η MCOM Media Communications παρουσίασε την νέα έκδοση της ξενοδοχειακής λύσης HOTstream Internet που περιλαμβάνει πλήθος από καινοτόμες λειτουργίες και μοναδικά χαρακτηριστικά:

  • Εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο – Οι πελάτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν σύνδεση υψηλής ταχύτητας (HSIA) χρησιμοποιώντας το δίκτυο της επιλογής τους: ενσύρματο, ασύρματο (WiFi) ή ακόμη και την τηλεόραση του δωματίου τους μέσω της υπηρεσίας Internet on TV.
  • Εύκολη Σύνδεση – Κάνοντας απλά μία παραγγελία οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να αποκτήσουν μία ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση υψηλών ταχυτήτων. Επιπλέον η λύση HOTstream Internet επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν κάθε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στο Internet, όπως tablets, smart phones, laptops με την ίδια ευκολία, χωρίς επιπλέον διαδικασίες.
  • Ευκολία πλοήγησης – Τα δωμάτια με περισσότερους από έναν επισκέπτες ή με επισκέπτες που επιθυμούν να συνδεθούν με περισσότερες από μία συσκευές στο Internet, έχουν την δυνατότητα να το κάνουν χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό.
  • Απλή χρήση της υπηρεσίας – Oι πελάτες αποκτούν άμεσα πρόσβαση στην υπηρεσία Internet του ξενοδοχείου, χρησιμοποιώντας μόνο το επίθετο και τον αριθμό του δωματίου τους, χωρίς να χρειάζεται να απoμνημονεύσουν πολύπλοκους
  • κωδικούς.

Παράλληλα, πλήθος από νέα χαρακτηριστικά προστέθηκαν στην εφαρμογή HOTstream Internet, όπως η εύκολη σύνδεση χωρίς αλλαγές στις ρυθμίσεις του laptop, διαχείριση της ταχύτητας internet για κάθε πελάτη, υποστήριξη σύνδεσης VNP και πολλά άλλα.

  • Απλή διαχείριση – Το ξενοδοχείο έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί δυναμικά το διαθέσιμο bandwidth ανά δωμάτιο, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες απολαμβάνουν την υπηρεσία πρόσβασης στο Internet, ασύρματα ή ενσύρματα, χωρίς προβλήματα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024