Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΝέα ψυχώμενα συρτάρια για το Libero Point
Εξοπλισμός

Νέα ψυχώμενα συρτάρια για το Libero Point

Το σύστημα Electrolux Libero Point είναι ένας κινητός, συμπαγής τροχήλατος πάγκος εργασίας και μαγειρικής, τώρα πιο πλήρης, χάρη στα νέα ψυχώμενα συρτάρια που παρέχουν πρόσβαση σε φρέσκα συστατικά ανά πάσα στιγμή.

Το σύστημα Electrolux Libero Point είναι ένας κινητός, συμπαγής τροχήλατος πάγκος εργασίας και μαγειρικής. Δίνει σε κάποιον την ελευθερία να μαγειρέψει και να σερβίρει σε κάθε χώρο, οποιαδήποτε στιγμή. Πιο πλήρης, χάρη στα νέα ψυχώμενα συρτάρια που παρέχουν πρόσβαση σε φρέσκα συστατικά ανά πάσα στιγμή.

Με το Libero Point και τα ενσωματωμένα ψυχώμενα συρτάρια, διευρύνθηκε η γκάμα των κινητών μονάδων μαγειρικής και σερβιρίσματος, ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται φρέσκα τα τρόφιμα, πάντα διαθέσιμα. Μπορούν να σερβιριστούν εκατοντάδες γεύματα, αποτελεσματικά χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των τροφίμων, σε γρήγορους χρόνους.

Το  Libero Point απέσπασε το βραβείο “Janus de l/Industrie 2011”, μία ανώτατη διάκριση, από τις πλέον κορυφαίες ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Με το νέο σύστημα απορρόφησης οσμών και καπνού που διαθέτει, με τον τριπλό συνδυασμό φιλτραρίσματος, απορροφά και εκμηδενίζει τους καπνούς που παράγονται κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, του βρασίματος με ατμό ή του τηγανίσματος. Έτσι, το σύστημα εξαερισμού Anti-Odour, εξασφαλίζει ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από καπνούς και άσχημες οσμές:

  • Τα φίλτρα 1 & 2, είναι τύπου λαβύρινθου με μεταλλικό υφασμάτινο φίλτρο και κατακρατούν τα μεγαλύτερα σωματίδια του ατμού και του λίπους.
  • Το φίλτρο 3, τύπου ενεργού άνθρακα, κατακρατά και τα μικρότερα σωματίδια ατμού που παράγονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας  μαγειρέματος.

Στη σειρά Libero Line, συμπεριλαμβάνεται μία πλήρης συσκευών μαγειρικής για εγκατάσταση επάνω στον κινητό πάγκο εργασίας, μαγειρικής και σερβιρίσματος ή για τοποθέτηση και ως αυτόνομες μονάδες οπουδήποτε.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024