Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςS06: Βελτιωμένη έκδοση της Caffitaly
Εξοπλισμός

S06: Βελτιωμένη έκδοση της Caffitaly

Νέα, βελτιωμένη έκδοση της Caffitaly, αποτελεί η μηχανή S06, για παρασκευή καφέ και άλλων ροφημάτων και με τη δυνατότητα χρήσης ακροφυσίου για ζεστό αφρόγαλα.

Η S06 είναι η βελτιωμένη έκδοση της Caffitaly για παρασκευή καφέ και άλλων ροφημάτων και με τη δυνατότητα χρήσης ακροφυσίου για ζεστό αφρόγαλα. Η ιταλική φινέτσα ξεχωρίζει, εκτός από την πολύ υψηλή ποιότητα καφέ.

Η εταιρεία Blu Café έχει στην αποκλειστική της κατοχή τα χαρμάνια Blu Gold Edition και Blu Barista, τα οποία κατακτούν την ελληνική αγορά. Παράλληλα, εμπορεύεται κατ’αποκλειστικότητα για Ελλάδα και Κύπρο τις επιλογές E Café με αρκετούς συνδυασμούς Arabica και Robusta, ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός συνεργάτης.

Η Blu Café έχει το προνόμιο της διάθεσης του Caffitaly System, μια καινοτόμο τεχνολογία για να κρατά τη γεύση και το άρωμα του καφέ άθικτο όπως θέλει η πιο αυστηρή ιταλική παράδοση.

Με τις μηχανές Blu – Caffitaly System μπορεί κανείς να απολαύσει πιο γρήγορα από ποτέ όλων των ειδών καφέ, τσάι, χαμομήλι και σοκολάτα, προϊόντα που διατίθενται από την εταιρεία Blu Cafe σε συσκευασία κάψουλας, ανώτερης ποιότητας. Σημειώνεται ότι η κάψουλα της Blu Cafe για εσπρέσο καφέ είναι η μοναδική που περιέχει 8 γρ. καφέ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024