Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕγκρίθηκε η εκτέλεση του τουριστικού καταφυγίου Μαραθοκάμπου στη Σάμο
Θαλάσσιος τουρισμός

Εγκρίθηκε η εκτέλεση του τουριστικού καταφυγίου Μαραθοκάμπου στη Σάμο

Το κοστος για το έργο βελτίωσης των υφιστάμενων λιμενικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στο τουριστικό καταφύγιο Μαραθοκάμπου στη Σάμο ανέρχεται σε 4,2 εκατ. ευρώ.

Εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου η εκτέλεση του έργου: “Καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο λιμένα Μαραθόκαμπου Σάμου”, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, στα πλαίσια του “Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα”, με προϋπολογισμό δαπάνης 4,2 εκατ. ευρώ και με φορέα υλοποίησης τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ). Το έργο αφορά στη βελτίωση των υφιστάμενων λιμενικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, ώστε η δυναμικότητα ελλιμενισμού να φθάσει τα 90 τουριστικά σκάφη, καθιστώντας την Σάμο πόλο έλξης θαλασσίου τουρισμού.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαπλάτυνσης και επέκτασης του υφιστάμενου προβλήτα, κατασκευή προβόλων, διαπλάτυνση του υφιστάμενου κρηπιδώματος και του προσήνεμου μώλου, κατασκευή δεξαμενής καυσίμων, βυθοκόρηση λιμενολεκάνης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024