Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή των Κυκλάδων και του θαλάσσιου τουρισμού στην Ιταλία
Yachting

Προβολή των Κυκλάδων και του θαλάσσιου τουρισμού στην Ιταλία

Η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών GoldragonHD.tv και για λογαριασμό των τηλεοπτικών θεματικών σταθμών Yacht & Sail TV, Aqua TV, SKY και του δικτύου Nautical Channel πραγματοποίησε τηλεοπτικά γυρίσματα 10 εκπομπών 'Sailing Woman Alle Cicladi' στις Κυκλάδες.

Στα πλαίσια της προβολής του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας μας, το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας στηρίζει διαχρονικά την υλοποίηση τηλεοπτικών παραγωγών που επιλέγουν ως τοποθεσία γυρισμάτων το μοναδικό ελληνικό αρχιπέλαγος των νησιών μας.

Η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών GoldragonHD.tv και για λογαριασμό των τηλεοπτικών θεματικών σταθμών Yacht & Sail TV (δυνητική προσέγγυση 500.000 τηλεθεατών), Aqua TV (στην επίγεια ιταλική ψηφιακή πλατφόρμα με 300.000 δυνητικούς τηλεθεατές), SKY (δυνητική προσέγγυση 500.000 τηλεθεατών) και του δικτύου Nautical Channel σε 33 χώρες του κόσμου (δυνητική προσέγγυση 15 εκατ. τηλεθεατών), πραγματοποίησε τα τηλεοπτικά της γυρίσματα 10 εκπομπών “Sailing Woman Alle Cicladi” στις Κυκλάδες.

Η αρχή έγινε στην Μύκονο (3/9/2012), η παραγωγή επισκέφθηκε με ιστιοπλοϊκό νησιά των Κυκλάδων (Δήλος, Τήνος, Σύρος, Πάρος, Αντίπαρος, Ίος, Μικρές Κυκλάδες) και ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της στην Πάρο στις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην επιτυχή υλοποίηση της εν λόγω ενέργειας, πολύτιμη ήταν η συνδρομή των τοπικών αυτοδιοικητικών (Δήμοι) και επαγγελματικών φορέων (ενώσεις ξενοδόχων, εστιατόρων κ.ά.) των νησιών μας.

Πρόκειται για ενα πρόγραμμα 6 επεισοδίων των 30 λεπτών περίπου έκαστο, όπου το πάθος για την ιστιοπλοΐα συνδυάζεται με την επιθυμία της πολύπλευρης γνωριμίας των νησιών των Κυκλάδων, μιάς ξεχωριστής σε φυσικό τοπίο και ομορφιά γωνιάς του πλανήτη μας, πλούσιας σε ιστορία και πολιτισμό. Τέσσερα δυναμικά κορίτσια, με επικεφαλή την πρωταγωνίστρια του προγράμματος και κυβερνήτη του σκάφους Deanna Orienti, ανακάλυψαν απο κοντά τον ιστορικό πλούτο, τον πολιτισμό, την τοπική κουζίνα, τα ήθη και τα έθιμα των νησιών των Κυκλάδων μέσα απο ένα ενδιαφέρον, διασκεδαστικό και νεανικό σενάριο, ενώ σε συνεργασία και με τηνσυνδρομή των τοπικών δημοτικών αρχών αναδείχθηκαν κατ’εξοχήν τά τοπικά αξιοθέατα.

Η εν λόγω ενέργεια πραγματοποιήθηκε χωρίς την οικονομική επιβάρυνση του ΕΟΤ.

Γλώσσα του πρωτότυπου των γυρισμάτων είναι η Αγγλική, ενώ στη συνέχεια τα αντίγραφα θα μεταγλωτισθούν στην Ιταλική, τη Γερμανική και τη Γαλλική γλώσσα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024