Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒραβεία σε εννέα κρητικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν βιολογικά προϊόντα
Πιστοποίηση και οικοτουρισμός

Βραβεία σε εννέα κρητικές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν βιολογικά προϊόντα

Απονομή πιστοποιητικών Bio Kouzina 2012 (πρότυπο πιστοποίησης από το φορέα ΒΙΟ Ελλάς, σε συνεργασία με ειδικούς στο χώρο της εστίασης) σε εννέα επιχειρήσεις της Κρήτης, που χρησιμοποιούν κατεξοχήν βιολογικά προϊόντα.

Στην παραδοσιακή φάρμα Agreco πραγματοποιήθηκε η απονομή πιστοποιητικών Bio Kouzina 2012 σε εννέα επιχειρήσεις του νησιού, οι οποίες χρησιμοποιούν κατεξοχήν βιολογικά προϊόντα.

Το Bio Kouzina αποτελεί το πρώτο και μοναδικό έως τώρα πρότυπο πιστοποίησης από το φορέα ΒΙΟ Ελλάς σε συνεργασία με ειδικούς στο χώρο της εστίασης, με σκοπό την πιστοποίηση επιχειρήσεων μαζικής εστίασης με βιολογικά προϊόντα. Επισημαίνεται ότι η εν λόγω πιστοποίηση χαίρει μεγάλης εκτίμησης και αποδοχής τόσο από τους φορείς του εξωτερικού όσο και από τοπικούς παράγοντες στο χώρο του οικοτουρισμού και της εστίασης.

Η AGRECO, μια από τις 9 βραβευμένες κρητικές επιχειρήσεις, δεν επιλέχθηκε τυχαία για την εκδήλωση, αφού το κτήμα του Νίκου Δασκαλαντωνάκη αποτελεί τον πρωτοπόρο στην καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων με τα οποία προμηθεύει τα ξενοδοχεία της Grecotel στην Κρήτη εδώ και 17 χρόνια. Με το διακριτικό εμπορικό τίτλο “προϊόντα Agreco” τα προϊόντα του κτήματος έχουν γίνει ευρέως γνωστά στους καταναλωτές τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Δ. Μ. Καλαϊτζιδάκης, γενικός διευθυντής λειτουργικού της Grecotel, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση ανέφερε ότι “ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης έχοντας ταυτίσει την Grecotel με την ποιότητα, θέλησε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στους πελάτες των ξενοδοχείων του, μια και πάντα θεωρούσε ότι τα ξενοδοχεία του είναι η προέκταση της φιλοξενίας στο σπίτι του. Αυτό ήταν το όραμά του για τη δημιουργία του κτήματος Agreco, που πέρα από κτήμα για κοινωνικές εκδηλώσεις, είναι ένα κτήμα με ψυχή”.

Στο εστιατόριο της Agreco, με σεβασμό στη φιλοξενία της Κρήτης, ο επισκέπτης μπορεί να έχει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, από ολόφρεσκα βιολογικά προϊόντα παραγωγής του κτήματος και παραδοσιακές συνταγές από την Κρητική κουζίνα. Οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες του κτήματος που ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή.

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε κέρασμα με τσικουδιά και παραδοσιακούς μεζέδες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024