Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI βραβεύει το Apollonia Beach Resort & Spa
Διάκριση ξενοδοχείου

Η TUI βραβεύει το Apollonia Beach Resort & Spa

Ο τουριστικός οργανισμός TUI βράβευσε το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, για τη φιλική συμπεριφορά του προς το περιβάλλον.

Κάθε χρόνο η TUI, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Ευρώπης, βραβεύει 100 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο για την οικολογική συνείδηση και τη φιλική συμπεριφορά τους προς το περιβάλλον. Η βράβευση αυτή γίνεται μετά από ελέγχους που γίνονται από την TUI αλλά και από διεθνείς οίκους όπως τον “Travelife”, παράλληλα με τις εισηγήσεις των επισκεπτών – τουριστών. Ο τουριστικός οργανισμός βράβευσε το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, για τη φιλική συμπεριφορά του προς το περιβάλλον.

Το Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ευαισθητοποιημένο σε θέματα περιβάλλοντος εδώ και πολλά χρόνια, βραβεύεται επί σειρά ετών με την Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης, τo Green Key και το TUI Umwelt Champion. Επίσης, κατέχει τη διάκριση Ecolabel από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι πιστοποιημένο με ISO 14001-2005, που αφόρα στην περιβαλλοντική πολιτική του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024