Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΠαρουσία της Blu Cafe στο Athens Flying Week
Εστίαση

Παρουσία της Blu Cafe στο Athens Flying Week

Οι θεατές της έκθεσης Athens Flying Week είχαν την ευκαιρία, εκτός από τον καφέ, να γευτούν και τα υπόλοιπα ροφήματα (τσάι, χαμομήλι και σοκολάτα) της εταιρείας Blu Cafe, που διατίθενται σε κάψουλες.

Χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης Athens Flying Week που κορυφώθηκε με τις εναέριες εκδηλώσεις και μη στο αεροδρόμιο του Τατοίου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το κορυφαίο χαρμάνι “Blu Gold Edition”. Οι θεατές είχαν την ευκαιρία, εκτός από τον καφέ, να γευτούν και τα υπόλοιπα ροφήματα της εταιρείας Blu Cafe, που διατίθενται σε κάψουλες.

Η εταιρεία Blu Cafe έχει στην αποκλειστική της κατοχή τα χαρμάνια Blu Gold Edition και Blu Barista, τα οποία κατακτούν με αλματώδη άνοδο την ελληνική αγορά. Παράλληλα, εμπορεύεται κατ’αποκλειστικότητα για Ελλάδα και Κύπρο τις επιλογές E Cafe με αρκετούς συνδυασμούς Arabica και Robusta ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός συνεργάτης.

Η Blu Cafe έχει το προνόμιο της διάθεσης του Caffitaly System, μια καινοτόμο τεχνολογία για να κρατά τη γεύση και το άρωμα του καφέ άθικτο, όπως θέλει η πιο αυστηρή ιταλική παράδοση.

Με τις μηχανές Blu – Caffitaly System μπορεί κανείς να απολαύσει πιο γρήγορα από ποτέ όλων των ειδών καφέ, τσαγιού, χαμομηλιού και σοκολάτας, προϊόντα που διατίθενται από την Blu Cafe σε συσκευασία κάψουλας, ανώτερης ποιότητας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024