Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός Τουρισμός5ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας στην Άγκυρα
Τουρισμός Υγείας

5ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας στην Άγκυρα

Το 5ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα, μεταξύ 18 και 21 Νοεμβρίου 2012. Από την Ελλάδα συμμετέχει ο δρ. Κων. Κωνσταντινίδης, με ομιλία για την τεκμηρίωση 'πραγματικών' αριθμών και δραστηριότητας σχετικά με τον Τουρισμό Υγείας και την εισαγωγή 'Benchmarking' και 'Βέλτιστων Παρακτικών' στον Τουρισμό Υγείας.

Με υψηλή συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων των οργανισμών υγείας από όλο τον κόσμο και την Τουρκία, εκπρόσωπους της κυβέρνησης, στελέχη του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας αναμένεται το 5ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού Υγείας, που πραγματοποιείται από 18 έως 21 Νοεμβρίου στην Άγκυρα

Στο πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου, που θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο Congresium Ankara, οι διοργανωτές έχουν προσκαλέσει και θα φιλοξενήσουν και πέντε ξένους ειδικούς, οι οποίοι θα συμμετάσχουν με ομιλίες τους. Οι ομιλητές αυτοί (και τα θέματα τους) είναι:

  • Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (Ελλάδα) θα παρουσιάσει δύο θέματα:
    – Τεκμηρίωση “πραγματικών” αριθμών και δραστηριότητας σχετικά με τον Τουρισμό Υγείας (εφαρμογή του Δορυφορικού Λογαριασμού Τουρισμού Υγίας – Health Tourism Satellite Account)
    – Η Εισαγωγή “Benchmarking” και “Βέλτιστων Παρακτικών” (Best Practices) στον Τουρισμό Υγείας
  • Ο κ. Martin Aebi (Ελβετία): “Ελβετία και Ιατρικός Τουρισμός  – είναι πράγματι μία ιστορία ‘επιτυχίας'”;
  • Η κα Oxana Lutsenko (Ουκρανία): “Η Τουρκία και η στόχευση της Ρωσικής αγοράς Τουρισμού Υγείας”
  • Ο κ. Saif Aljaibeji (UAE – Dubai): “Μία ματιά στις Ελέυθερες Οικονομικές Ζώνες Τουρισμού Υγείας της Τουρκίας”
  • Ο δρ. Uwe Klein (Γερμανία): “Παγκόσμιες τάσεις και καινοτομίες στον Τουρισμό Υγείας και το ‘Ιατρικό Ταξίδι’ – και πως τα κατάφερε η Γερμανία”.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024