Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ MidEast εγκαινιάζει την είσοδό της στα Social Media με διαγωνισμό
Τουριστικά γραφεία

Η MidEast εγκαινιάζει την είσοδό της στα Social Media με διαγωνισμό

Η MidEast μπαίνει δυναμικά στο χώρο των Social Media με σελίδες σε Facebook, Twitter, Youtube, Google+, Pinterest και Linkedin.

Η MidEast μπαίνει δυναμικά στο χώρο των Social Media με σελίδες σε Facebook, Twitter, Youtube, Google+, Pinterest και Linkedin. Με το βήμα αυτό, η εταιρεία ανοίγει τους ορίζοντές της σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία με το κοινό και μοιράζεται καθημερινά νέα, ειδικές προτάσεις και προσφορές, αξιοπερίεργα, καθώς και όμορφες εικόνες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Εγκαινιάζοντας το νέο αυτό ξεκίνημα, η MidEast διεξάγει ένα μεγάλο διαγωνισμό. κληρώνοντας πέντε εισιτήρια της Etihad Airways για το Abu Dhabi μετ’επιστροφής. Ο πρώτος υπερτυχερός θα κερδίσει δύο εισιτήρια και οι τρεις επόμενοι από ένα ο καθένας.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της MidEast, δήλωσε σχετικά: “Για εμάς, τους ανθρώπους της MidEast, η σχέση μας με το κοινό ήταν πάντοτε και παραμένει πολύ σημαντική. Κατά τα πιστεύω μας ο ανθρώπινος παράγοντας είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και με κάθε ευκαιρία δηλώνουμε περήφανα ότι η αγάπη και η πίστη του κόσμου μάς έχει φτάσει στο σημείο που είμαστε σήμερα. Η είσοδός μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα βήμα για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον κόσμο που τόσο σεβόμαστε και ο διαγωνισμός μας είναι μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για την υποστήριξη που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια των 29 χρόνων λειτουργίας μας!”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024