Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέο ρεκόρ διακίνησης επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου
Αεροδρόμια

Νέο ρεκόρ διακίνησης επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου

Περισσότεροι από 2. εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου της Πάφου. Είναι η πρώτη φορά στην 29χρονη ιστορία του Αεροδρομίου της Πάφου που σπάζει το 'φράγμα' των 2 εκατ. επιβατών.

Η Hermes Airports ανακοινώνει ένα νέο ρεκόρ διακίνησης επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, συνολικά από την 1 Ιανουαρίου 2012 έως τις 22 Οκτωβρίου 2012, περισσότεροι

από 2. εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου της Πάφου. Είναι η πρώτη φορά στην 29χρονη ιστορία του Αεροδρομίου της Πάφου που σπάζει το “φράγμα” των 2 εκατ. επιβατών. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο μια σημαντική αύξηση της τάξης του 28%, ενώ καταρρίπτει και το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί το 2006 με 1.832.655 επιβάτες.

Σε δηλώσεις του, ο α΄ εκτελεστικός διευθυντής της Hermes Airports Ltd, Alfred van der Meer ανέφερε: “Είμαστε ευτυχείς για το νέο ρεκόρ κίνησης επιβατών που έχει καταγραφεί στο αεροδρόμιο της Πάφου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι απομένουν ακόμη περίπου δυόμισι μήνες για να τελειώσει η φετινή χρόνια, θεωρούμε ότι τελικά, ο συνολικός αριθμός των επιβατών που θα έχουν ταξιδέψει μέσω του Αεροδρομίου Πάφου το 2012 θα είναι σαφώς μεγαλύτερος. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα τόσο για μας όσο και για τη τουριστική βιομηχανία .

της Κύπρου γενικότερα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ‘τραυματισμένη’ κυπριακή οικονομία δινει σήμερα τη δική μάχη για αν ανταπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Από δικής μας πλευράς, έχουμε πλήρη αντίληψη της κρισιμότητας των στιγμών και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε καθημερινά ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια όλων των Κυπρίων, η Hermes Airports είναι συμπαραστάτης και αρωγός”.

Στη φωτογραφία, ο κ. Άντης Φράγκου, ανώτερος διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου Πάφου, καλωσορίζει την κα Laura Clifford, επιβάτη υπ’αριθμόν 2.000.000, που έχει ταξιδέψει μέσω του Αεροδρομίου Πάφου το 2012.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024