Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Νέο ρεκόρ διακίνησης επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου

Θοδωρής Κουμέλης - 24 Οκτώβριος 2012, 15:41

Περισσότεροι από 2. εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου της Πάφου. Είναι η πρώτη φορά στην 29χρονη ιστορία του Αεροδρομίου της Πάφου που σπάζει το 'φράγμα' των 2 εκατ. επιβατών.

Η Hermes Airports ανακοινώνει ένα νέο ρεκόρ διακίνησης επιβατών στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, συνολικά από την 1 Ιανουαρίου 2012 έως τις 22 Οκτωβρίου 2012, περισσότεροι

από 2. εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου της Πάφου. Είναι η πρώτη φορά στην 29χρονη ιστορία του Αεροδρομίου της Πάφου που σπάζει το “φράγμα” των 2 εκατ. επιβατών. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο μια σημαντική αύξηση της τάξης του 28%, ενώ καταρρίπτει και το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί το 2006 με 1.832.655 επιβάτες.

Σε δηλώσεις του, ο α΄ εκτελεστικός διευθυντής της Hermes Airports Ltd, Alfred van der Meer ανέφερε: “Είμαστε ευτυχείς για το νέο ρεκόρ κίνησης επιβατών που έχει καταγραφεί στο αεροδρόμιο της Πάφου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι απομένουν ακόμη περίπου δυόμισι μήνες για να τελειώσει η φετινή χρόνια, θεωρούμε ότι τελικά, ο συνολικός αριθμός των επιβατών που θα έχουν ταξιδέψει μέσω του Αεροδρομίου Πάφου το 2012 θα είναι σαφώς μεγαλύτερος. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα τόσο για μας όσο και για τη τουριστική βιομηχανία .

της Κύπρου γενικότερα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ‘τραυματισμένη’ κυπριακή οικονομία δινει σήμερα τη δική μάχη για αν ανταπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Από δικής μας πλευράς, έχουμε πλήρη αντίληψη της κρισιμότητας των στιγμών και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε καθημερινά ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια όλων των Κυπρίων, η Hermes Airports είναι συμπαραστάτης και αρωγός”.


Στη φωτογραφία, ο κ. Άντης Φράγκου, ανώτερος διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου Πάφου, καλωσορίζει την κα Laura Clifford, επιβάτη υπ‘αριθμόν 2.000.000, που έχει ταξιδέψει μέσω του Αεροδρομίου Πάφου το 2012.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top