Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Travelplanet24 υποστηρίζει το Repo(we)rGreece
Διεθνής εκστρατεία Repo(we)rGreece

Η Travelplanet24 υποστηρίζει το Repo(we)rGreece

Η Travelplanet24 ανακοινώνει ότι στηρίζει ενεργά τη διεθνή grassroots εκστρατεία δημόσιας διπλωματίας Repo(we)rGreece.

H Travelplanet24 ανακοινώνει ότι στηρίζει ενεργά τη διεθνή εκστρατεία δημόσιας διπλωματίας Repo(we)rGreece, “με στόχο να αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά στερεότυπα που επικρατούν για την Ελλάδα και να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της στη διεθνή κοινότητα, με άξονα όχι τις αποτυχίες ή τα συμφέροντα λίγων, αλλά τις ικανότητες, τα ταλέντα και τα επιτεύγματα των πολλών”, αναφέρει χαρατηριστικά σε ανακοίνωσή της.
    
“Με τη βαθιά πεποίθηση ότι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της Ελλάδας αποτελεί προϋπόθεση για να ακούσει και να δεχτεί η διεθνής κοινότητα την όποια εικόνα θέλουμε να παρουσιάσουμε, το Repo(we)rGreece αναζητά και προβάλλει σύγχρονες και εποικοδομητικές αντιλήψεις που αντανακλώνται σε ιστορίες και θέσεις που ξεχωρίζουν και εμπνέουν, από τομείς αιχμής που επηρεάζουν την πορεία της χώρας.

Η Travelplanet24 αποτελεί πρεσβευτή της πρωτοβουλίας αυτής, που αντανακλά το πρόσωπο της Ελλάδας που εξελίσσεται, βρίσκει λύσεις, δημιουργεί προοπτικές και ορίζει εκ νέου το στίγμα της”.

To Repo(we)rGreece είναι μία διεθνή grassroots εκστρατεία δημόσιας διπλωματίας. Αναζητά και προβάλλει σύγχρονες και εποικοδομητικές αντιλήψεις που αντανακλώνται σε ιστορίες και θέσεις που ξεχωρίζουν και εμπνέουν, από τομείς αιχμής που επηρεάζουν την πορεία της χώρας, όπως μεταξύ άλλων ο Τουρισμός, η Αγροτική Οικονομία, η Ενέργεια, η Ναυτιλία, το Κοινωνικό Επιχειρείν, η Παιδεία και ο Πολιτισμός. Μέσα από ένα σύνθετο πρόγραμμα διεθνούς δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων, αυτές οι ιστορίες γίνονται το πρόσωπο της Ελλάδας που προχωράει, εξελίσσεται, διορθώνεται, βρίσκει λύσεις, δημιουργεί προοπτικές και ορίζει εκ νέου το στίγμα της.

To Repo(we)r Greece αποτελεί μία ανοιχτή συλλογική πρωτοβουλία τεχνοκρατών κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα, ακαδημαϊκών και διπλωματών, ενώ χρησιμοποιώντας την τεχνική του grassroots αναπτύσσει ένα δίκτυο υποστηρικτών σε κάθε πεδίο της κοινωνίας επιδιώκοντας διαύλους προώθησης των μηνυμάτων της εκστρατείας.

Υποστηρίζεται -μεταξύ άλλων- από διμερή επιμελητήρια, οργανισμούς, εκπαιδευτικά ιδρύματα, μέσα επικοινωνίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και καινοτόμες επιχειρήσεις. Συντονίζεται από το Ινστιτούτο Περιφερειακού Διαλόγου και Στρατηγικής και τη FORESIGHT.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024