Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘετικές οι προβλέψεις των Ρόδιων ξενοδόχων για το 2013
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Θετικές οι προβλέψεις των Ρόδιων ξενοδόχων για το 2013

Θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνάντηση των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου ήταν η τουριστική εκπαίδευση και επιμόρφωση, το άνοιγμα νέων αγορών και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στις 23 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε την προγραμματισμένη την τελευταία καλοκαιρινή του συνάντηση στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, στην πόλη της Ρόδου. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έκβαση της σεζόν, οι προβλέψεις για το 2013, οι οποίες μέχρι τώρα είναι θετικές και προτάσεις για την εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Σύλλογος το Δεκέμβριο.

Ακολούθως έγινε παρουσίαση μελέτης για τη ρωσική αγορά από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Ματσίγκο και ενημέρωση από τη συμμετοχή του στο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Στη συνάντηση τα μέλη καλωσόρισαν τη νέα αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κα Λίτσα Φτακλάκη, η οποία έκανε μία πρώτη επαφή με τον Σύλλογο, κατέθεσε τον προγραμματισμό της περιφέρειας αναφορικά με τον τουρισμό και δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία με τον Σύλλογο για την επίτευξη του καλύτερου δυνατόν αποτελέσματος όσον αφορά στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Καίρια θέματα που συζητήθηκαν με την κα Φτακλάκη, ήταν αυτό της τουριστικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, το άνοιγμα νέων αγορών και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Παράλληλα, αποφασίστηκε η διοργάνωση ημερίδας μετά το πέρας της τουριστικής σαιζόν ώστε να γίνει ένας απολογισμός πεπραγμένων και προγραμματισμός για την ερχόμενη τουριστική σεζόν.

Ο Σύλλογος, από αυτήν την εβδομάδα, θα ξεκινήσει τον χειμερινό προγραμματισμό του, με ενέργειες όπως διοργάνωση σεμιναρίων για τα μέλη του, συμμετοχή στις εκθέσεις τουρισμού και προγραμματισμός των χειμερινών συναντήσεων για καλύτερη ενημέρωση των μελών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024