Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

Ολοκληρώθηκε το Catamarans Cup International Regatta 2012

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Οκτώβριος 2012, 13:48

Απονομές μεταλλείων στους νικητές της ημέρας, διαγωνισμοί, αλλά και μουσικό πρόγραμμα με χορό και φαγητό ήταν μερικές από τις βραδινές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν καθημερινά οι αγωνιζόμενοι στο Catamarans Cup International Regatta 2012.

Καθολική επιτυχία κατέγραψε το φετινό Catamarans Cup International Regatta 2012 που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων στα διεθνή πληρώματα και των 24 σκαφών που συμμετείχαν στον τρίτο, κατά σειρά, διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα για καταμαράν κρουαζιέρας με εκκίνηση την Αθήνα.

Οι μεγάλοι νικητές
Η διοργάνωση προσέφερε μια μοναδική ιστιοπλοϊκή εμπειρία σε όλους όσοι την έζησαν, με στιγμές ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών στο πλαίσιο του “ευ αγωνίζεσθαι”. Συνολικά, διεξήχθησαν τέσσερις ιστιοπλοϊκοί αγώνες (Αθήνα-Αίγινα-Πόρος-Πόρτο Χέλι-Ναύπλιο), στους οποίους την κορυφή της γενικής βαθμολογίας (overall) κατέκτησε ο διεθνούς φήμης Ρώσος πολυνίκης Evgeny Nikiforov και το πλήρωμά του με το καταμαράν “Epifaneia”, ένα Lagoon 440. Στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Γκούβερης με το “Idea!” (Lagoon 500), ενώ ο Πολωνός Μάσιετζ Κοβιέσκι συμπλήρωσε την τριάδα των νικητών με το σκάφος “Vicky K.” (Lagoon 450). Οι συμμετέχοντες προέρχονταν τόσο από την Ελλάδα, όσο και από 10 ακόμα χώρες του κόσμου.

Tο αγωνιστικό σκέλος του Catamarans Cup International Regatta 2012 αποτέλεσε ένα, μόνο, μέρος της συνολικής εμπειρίας των συμμετεχόντων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν από την αγωνιστική ένταση της ημέρας, κατά τη διάρκεια των ψυχαγωγικών εκδηλώσεων που διεξάγονταν καθημερινά στα λιμάνια προορισμού. Απονομές μεταλλείων στους νικητές της ημέρας, διαγωνισμοί (φωτογραφίας, μαγειρικής, μεταμφίεσης), αλλά και ένα κεφάτο μουσικό πρόγραμμα με χορό και καλό φαγητό ήταν μερικές από τις βραδινές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν καθημερινά οι αγωνιζόμενοι.

Διοργανώτρια εταιρεία του Catamarans Cup είναι η Istion Yachting, η οποία έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή του επόμενου –τέταρτου, κατά σειρά– διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα Catamarans Cup, για την εβδομάδα 19-26 Οκτωβρίου 2013.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Chinese Tourist Welcome Seminar

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top