Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΗ Avis ταξιδεύει την Σταρ Ελλάς και την Μις Ελλάς 2012
Ενοικίαση αυτοκινήτου

Η Avis ταξιδεύει την Σταρ Ελλάς και την Μις Ελλάς 2012

Στο φετινό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ 2012 η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου Avis υπήρξε χορηγός.

Η Avis ήταν χορηγός στον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιάνγκ 2012, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου σε γνωστό club της Αθήνας, προσφέροντας μία εβδομαδιαία ενοικίαση αυτοκινήτου στη φετινή Σταρ Ελλάς κα Βασιλική Τσιρογιάννη και στη Μις Ελλάς κα Αθηνά Πικράκη.

Η συμμετοχή στην ζωή της πόλης είναι εγγενές κομμάτι της ταυτότητας της Avis, η οποία με ένα στόλο 35.000 αυτοκινήτων προσφέρει ποικιλία επιλογών για κάθε περίσταση και κάθε επιθυμία. Η χορηγία των καλλιστείων 2012, εντάσσεται σε αυτήν την φιλοσοφία της Avis αποδεικνύοντας ότι η ενοικίαση αυτοκινήτου δεν είναι ένα αποκλειστικά καλοκαιρινό “έθιμο”, ούτε αντρικό “προνόμιο” και μπορεί να καλύψει τις προσδοκίες και τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Οι νικήτριες παρέλαβαν τα δώρα τους από τον σταθμό της Avis στον Γέρακα και φωτογραφήθηκαν με τα αυτοκίνητα που θα οδηγούν για την επόμενη εβδομάδα. Το προσωπικό του σταθμού και τα στελέχη της Avis που παρέδωσαν τα κλειδιά στις νικήτριες, τους έδωσαν συγχαρητήρια για τη βράβευσή τους και τους ευχήθηκαν “καλές και ασφαλείς διαδρομές”.

Στη φωτογραφία, οι νικήτριες του φετινού διαγωνισμού ομορφιάς στον σταθμό της Avis στον Γέρακα. Από αριστερά, η Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη, η Μις Τουρισμός Έλενα Κωνσταντινίδου, η Μις Γιανγκ Ελένη Κοκκίνου, η μις Ελληνική Ομορφιά Αντιγόνη Αμπαδά και η Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογιάννη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024