Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣεμινάριο με θέμα τα ξενοδοχεία και τα Social Media, στη Ρόδο
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Σεμινάριο με θέμα τα ξενοδοχεία και τα Social Media, στη Ρόδο

Τις σχέσεις και αλληλεπιδράσεις των ξενοδοχείων με τα Social Media επιχειρούν να αναλύσουν οι ομιλητές του σεμιναρίου 'Hotels & Social Media', που γίνεται στις 13 Δεκεμβρίου, στη Ρόδο.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, στα πλαίσια της επιμόρφωσης των μελών του, αλλά ξεκινώντας παράλληλα τις χειμερινές του δράσεις, διοργανώνει στις 13 Δεκεμβρίου 2012, στο ξενοδοχείο Plaza, σεμινάριο με θέμα “Hotels & Social Media”.

Το ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα επιλέχθηκε από κοινού με την εταιρεία Χρυσός Οδηγος, η οποία ανέλαβε και την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.  

Οι ομιλητές θα είναι συνολικά πέντε: Οι κ.κ. T. Δήμιζα, Β.Τζιβέλη και Π. Κουτσοδημητρόπουλος είναι εξειδικευμένοι μηχανικοί ανάπτυξης social media με μεγάλη πρακτική εμπειρία στις εφαρμογές στην αγορά και στα ξενοδοχεία. Οι κ.κ Α. Ράπτης και Ι. Νικολακόπουλος είναι γνώστες στον τομέα των πωλήσεων στην τουριστική βιομηχανία.

Οι παρουσιάσεις θα είναι στοχευμένες στην βιομηχανία της φιλοξενίας, με παραδείγματα από το κλάδο. Θα απαντηθούν ερωτήσεις στο τέλος κάθε ενότητας, ενώ στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχουν και Workshops μικρών ομάδων, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν πολλές απορίες τους και να συζητήσουν δικές τους περιπτώσεις.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου, θα είναι δε ανοικτό και για το κοινό με κόστος συμμετοχής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024