Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΝέο πλυντήριο green&clean από την Electrolux
Εξοπλισμός

Νέο πλυντήριο green&clean από την Electrolux

Στο νέο πλυντήριο πιάτων τύπου καμπάνα green&clean της Electrolux γίνονται ορατές όλες οι βελτιώσεις, ώστε να παρέχει τις best-in-class αποδόσεις αναφορικά με την πρώτη γενιά green&clean.

“Κάντε τη σωστή επιλογή. Για τα πιάτα σας. Για το περιβάλλον”. Αυτός ήταν ο τίτλος της καμπάνιας που δημιουργήθηκε και που εφαρμόστηκε το 2008 στην παρουσίαση των υψηλής απόδοσης πλυντηρίων πιάτων green&clean, της προσέγγισης περί βιωσιμότητας της Electrolux Professional.

Στο νέο πλυντήριο πιάτων τύπου καμπάνα green&clean της Electrolux γίνονται ορατές όλες οι βελτιώσεις, ώστε να παρέχει τις best-in-class αποδόσεις αναφορικά με την πρώτη γενιά green&clean, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει το επιπλέον – extra για μια εμπειρία στην πλύση πιάτων χωρίς προβλήματα.

Ετήσια εξοικονόμηση του νερού, ενέργειας, απορρυπαντικού και λαμπρυντικού (έως και 1.040 ευρώ), που εγγυάται το νέο πλυντήριο πιάτων τύπου καμπάνα green&clean της Electrolux, χωρίς επίδραση των άριστων αποδόσεών του.

  • Εξοικονόμηση νερού: μόνο 2 λίτρα φρέσκου νερού ανά πρόγραμμα απαιτούνται για το ξέβγαλμα, ανεξάρτητα από τις πίεση παροχής νερού.
  • Εξοικονόμηση απορρυπαντικού και λαμπρυντικού: απαιτούνται πολύ μικρότερες ποσότητες όταν συγκρίνονται με άλλα παρόμοια μοντέλα της αγοράς.
  • Εξοικονόμηση ηλευκτικού ρεύματος: το ESD – Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας (ιδιαίτερα αποδοτικό σύστημα μέσω προθέρμανσης του νερού, ανακτά τον ατμό και δημιουργεί ένα άνετο εργασιακό περιβάλλον). Το σύστημα ZERO LIME (αυτόματο πρόγραμμα αφαλάτωσης για απολύτως καθαρά από άλατα στοιχεία) εξασφαλίζει την μικρότερη κατανάλωση ρεύματος στις τρέχουσες δαπάνες (έως και 33% λιγότερο).

Πλύση: το σύστημα φιλτραρίσματος CLEAR BLUE εγγυάται τα υψηλότερα αποτελέσματα καθαρότητας, διατηρώντας το νερό πλύσης απαλλαγμένο από υπολείμματα τροφίμων και βελτιώνοντας κατά συνέπεια την αποδοτικότητα του απορρυπαντικού για ένα βέλτιστο αποτέλεσμα πλύσης.

Ξέβγαλμα: το καλύτερο δυνατό ξέβγαλμα είναι εγγυημένο σε κάθε πλύση χάρη στο ατμοσφαιρικό μπόιλερ, στην κεκλιμένη οροφή και στους κεκλιμένους βραχίονες πλύσης. Αυτά εξασφαλίζουν πάντα την επίτευξη υψηλής ποιότητας ξεβγάλματος, ανεξάρτητα από τις συνθήκες του εισερχόμενου νερού, χάρη στη σταθερή, υψηλή θερμοκρασία και στην υψηλή πίεση δεσμών του νερού κατά τη διάρκεια της φάσης ξεβγάλματος.

Τέλεια – πλήρης απολύμανση: Οι πλέον επικίνδυνες ομάδες βακτηρίων βρίσκουν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξή τους σε θερμοκρασίες μεταξύ  των 20 και των 60 βαθμών Κελσίου. Το σύστημα Wash Safe Control εγγυάται την απόλυτη υγιεινή με υψηλή απόδοση ξεβγάλματος σε σταθερή θερμοκρασία άνω των 84 βαθμών Κελσίου, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνολική αφαίρεση του απορρυπαντικού. Το νέο πλυντήριο πιάτων τύπου καμπάνα green&clean της Electrolux έχει πιστοποίηση υγιεινής ETL και είναι κατά DIN 10512 συμβατό.

Eργονομία: Είτε πρόκειται για γωνιακή ή εγκατάσταση σε ευθεία γραμμή, μπορεί κανείς εύκολα να χειριστεί το μηχάνημά του, χάρη στην εργονομική γωνιακή θέση του πίνακα χειρισμού και ελέγχου, ο οποίος εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση και μέγιστη ορατότητα. Οι φωτεινές ενδείξεις LED στην κορυφή του μηχανήματος είναι ορατές από απόσταση έτσι ώστε να είναι  άνετος και εύκολος ο έλεγχος του προγράμματος πλύσης (στα αυτόματα μοντέλα).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024