Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΕπεξεργασία τροφίμων με την γκάμα των καινοτόμων μηχανημάτων της Electrolux
Εξοπλισμός

Επεξεργασία τροφίμων με την γκάμα των καινοτόμων μηχανημάτων της Electrolux

Η Electrolux προσφέρει την ευρύτερη γκάμα καινοτόμων, υψηλών προδιαγραφών και αποδόσεων μηχανημάτων: κόφτες λαχανικών, αποφλοιωτές, επεξεργαστές τροφίμων, πλανητικά μίξερ, μίξερ χειρός, συνδυαζόμενα μηχανήματα και πολλά περισσότερα, για να ενισχύσουν τη φαντασία των σεφ.

TRS: προσαρμοστικότητα, ασφάλεια και απόδοση, όλα σε ένα
Το TRS είναι ένας κόφτης λαχανικών που κατείχε πάντα εξέχουσα θέση για τον σχεδιασμό του, την ποιότητά και την στιβαρότητά του. Σήμερα η Electrolux το έχει αναδείξει σε “αποκλειστική κορυφαία λύση υγιεινής”: οι νέοι ανοξείδωτοι δίσκοι κοπής και όλα τα μέρη του που είναι σε επαφή με τα τρόφιμα (θάλαμος κοπής, ανοξείδωτος μοχλός και χοάνη) μπορούν εύκολα και γρήγορα να αποσυναρμολογηθούν και είναι 100% ανθεκτικά για πλύση και στο πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας την εύκολη καθαριότητα και υγιεινή.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των 40 και πλέον δίσκων για την προετοιμασία πάνω από 80 διαφορετικών κοπών – τεμαχισμών: τεμαχισμός, τρίψιμο, κυματιστή κοπή, κοπή julienne, δίσκος για μοτσαρέλα και πολλά πολλά περισσότερα, όπως ο τεμαχισμός των πατατών σε κύβους. Οι λείες διαμορφωμένες λεπίδες εσωτερικού σχήματος “S” (εκκρεμεί ευρεσιτεχνία) δίνουν ένα καθαρό και ομοιογενές αποτέλεσμα κοπής πάντα και στα σκληρά και στα μαλακά λαχανικά.

Το TRS είναι μέρος της οικογένειας TRS/K/TRK, 3 σε 1, σχεδιασμός λύση/πακέτο που προωθήθηκε από την Electrolux από το 2007. Εύκολα το μηχάνημα μετατρέπεται από κόφτη λαχανικών σε επεξεργαστή τροφίμων σε κλάσματα δευτερολέπτων, με φιλικό προς το χρήστη πίνακα χειρισμού και ελέγχου, επιλογή της επιθυμητής λειτουργίας ταχύτητας και επιλογή από την πλούσια γκάμα των δίσκων τεμαχισμού και λεπίδων κοπής.

Το TRS/K/TRK κατέκτησε δύο από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές αναγνωρίσεις: το “Janus de l’Industrie” (2007), που αποδίδετε στα μηχανήματα που έχουν τη θεμελιώδη τελειότητα σχεδιασμού, απεικονίζουν την ηθική και περιβαλλοντική επίδραση και παρέχουν εξοικονομήσεις στους χρήστες του και το “Compasso d’Oro”, την παλαιότερη και πιο σπουδαία διεθνή διάκριση σχεδιασμού (το TRS/K/TRK περιλήφθηκε στο ADI Design Index το 2008 και κέρδισε αξιότιμη αναφορά ως το καλύτερο μηχάνημα στην κατηγορία του (best-in-class) για το καινοτόμο σχεδιασμό του και τη υψηλή επίδοσή του, το 2011.

Νέα μοντέλα BE5 και BE8: ένας συνδυασμός αποδόσεων
Σήμερα η Electrolux παρουσιάζει τα νέα πλανητικά μίξερ 5 και 8 λίτρων, την πιο πρόσφατη εξέλιξη της πλούσιας γκάμας πλανητικών μίξερ (από 5 έως 80 λίτρα), αποτέλεσμα της μακροχρόνιας παράδοσης, επαγγελματικής πείρας και τεχνογνωσίας των μηχανημάτων.

Η πλανητική κίνηση, η ρυθμιζόμενη περιστροφική ταχύτητα (από 67 στροφές/λεπτό σε 740 στροφές/λεπτό), η μορφή και το μέγεθος του ανοξείδωτου μπωλ και των εργαλείων (άγκιστρο, πτερύγιο, χτυπητήρι σύρμα), εξασφαλίζουν ότι δεν υπάρχουν νεκρά σημεία στο μπωλ με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη προετοιμασία όλων των συστατικών, με συνέπεια την ανώτερη απόδοση στο ανακάτωμα, ζύμωμα, χτύπημα και ομογενοποίηση. Επιπλέον, τα νέα πλανητικά μίξερ είναι συμπαγή, πανεύκολα στο χειρισμό τους και με εγγύηση για την πλύση των εξαρτημάτων 100% και στο πλυντήριο πιάτων (εργαλεία, μπωλ διπλής χειρολαβής και προφυλακτήρας ασφαλείας).

Ο αποκλειστικός σχεδιασμός του νέου διαφανούς προφυλακτήρα προσφέρει:

  • μια απλή κίνηση ενεργοποιεί αυτόματα την σήκωμα ή/και το κατέβασμα του μπωλ
  • η μορφή του καθιστά εύκολη την  πρόσθεση συστατικών κατά τη λειτουργία
  • το νέο σύστημα “clip” χωρίς βίδες, εξασφαλίζει την εύκολη αφαίρεσή του για τον καθαρισμό
  • η χρήση του καινοτόμου υλικού bisphenol-A χωρίς copolyester (πολυμερές που χρησιμοποιείται για προϊόντα που μπορούν να αντέξουν ακόμα και σε ακραία χρήση) εγγυάται την υψηλή ανθεκτικότητα, την αντίσταση, και την καθαρότητα ακόμα και  μετά από εκατοντάδες πλύσεις στο πλυντήριο πιάτων.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024