Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΟι γυναίκες επιχειρηματίες μπορούν και στον τουρισμό
Επιχειρηματικότητα στον τουρισμό

Οι γυναίκες επιχειρηματίες μπορούν και στον τουρισμό

Σημαντική επιχειρηματική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του κύκλου συνεδριακών εκδηλώσεων 'Leaders of the New Economy'.

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση με θέμα: “Ελληνίδα επιχειρηματίας: δύναμη δημιουργίας με πίστη στην παράδοση και όραμα για την ανάπτυξη”, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Elite City Resort της Καλαμάτας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με ομιλίες η κα Κίττυ Πανουργιά, Ευρωπαία Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, η κα Μαρία Παπάζογλου, διευθύντρια της εταιρείας δημοσίων σχέσεων και τουριστικού marketing My Publics, η κα Δανάη Μπεζαντάκου του i-for-U Greek Mentoring Network, η κα Ζέττα Μακρή, γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων, η επιχειρηματίας κα Παναγιώτα Βλάχου, ενώ τοποθετήσεις έγιναν από την αντιδήμαρχο Καλαμάτας και τον κ. Δημήτρη Μανιάτη, πρόεδρο Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, την κα Γεωργία Χριστοδούλου, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Τριφυλλίας και την κα Πόλα Κούλη, εκπρόσωπο του οργανισμού τουριστικής προβολής του Δήμου Καλαμάτας.

Μια από τις κεντρικές ομιλίες ήταν αυτή της κας Παπάζογλου με θέμα: “Oι γυναίκες ως ιδανικές μάνατζερ σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα και ιδιαίτερα στον τουρισμό”, η οποία και παρουσίασε γυναίκες επιχειρηματίες στον τουρισμό:

  • Την κα Μαρία Μαθιουδάκη, ιδιοκτήτρια των Nefeli Hotels Leros και Nefeli Hotels Lipsi – Dodecanese Greece.
  • Την κα Παναγιώτα Αλευρά από το Itilo Traditional Hotel.
  • Την κα Maria Tsaroucha από την Hermes Yachting και
  • την κα Georgia Christodoulou από το Kyparisssia – Apollo Resort Art Hotel.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε ένα από τα γνωστά projects της My Publics – Public Relations and Marketing σε επίπεδο marketing και δημοσίων σχέσεων, η διαχείρηση της επικοινωνίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, το οποίο προχωρά με επιτυχία για τρίτη χρονιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024